Red Bull Air Race: Dünyanın En Hızlı Uçakları Artık Cepte (Video) - Haberler - indir.com

Red Bull Air Race: Dünyanın En Hızlı Uçakları Artık Cepte (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Bugüne kadar yayınlanan uçuş simülasyon oyunlarından farklı olarak Dünyanın en hızlı uçaklarıyla adrenalin dolu bir deneyim yaşayabileceğiniz Red Bull Air Race, mobil cihazlar için ücretsiz olarak indirmeye sunuldu.

Pilot koltuğuna oturacağınız gösteri uçaklarıyla alçak irtifada yarışma heyecanını yaşayacağınız oyunda 2014 Red Bull Air Race Dünya Şampiyonası'ndaki tüm mekanlarda dünyanın en iyi 12 pilotuyla yarışma heyecanını birebir yaşayabileceksiniz.

Red Bull Air Race

Aksiyon dolu oyunda gerçek mekanlarda saatte yaklaşık 370 kilometre hızla uçma heyecanını tadabileceğiniz gibi gerçek turnuva atmosferi içinde alçak irtifada tehlikeli manevralar yapabilir, engelli parkurlardan en hızlı şekilde geçebilir ve rakipleriniz karşısında yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Brezilya'daki pilot kampında eğitim alarak yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz Kariyer Modu, yapay zekaya karşı yarışabileceğiniz Düello Modu ve dünya üzerinde sanal pilotlara karşı online olarak yarışacağınız Turnuva Modu olmak üzere üç farklı modun yer aldığı oyunda ayrıca uçağınızı dilediğiniz gibi donatabilirsiniz.

Heyecan veren oynanışıyla dikkatimizi çeken Red Bull Air Race adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Red Bull Air Race Oynanış Videosu'nu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Red Bull Air Race Oynanış Videosu


PAYLAŞ