ReCore'dan Yeni Oynanış Videosu - Haberler - indir.com

ReCore'dan Yeni Oynanış Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-30 17:00:25
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Bilim kurgu oyunu sevenlerin ilgisini üzerine toplayan oyun ReCore, dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olan Gamescom'a özel video yayınladı.

Gamescom'dan yeni oyunların videoları durmaksızın gelmeye devam ediyor. Fuarda gösterilen oyunlardan bir tanesi daha oyuncularla videosunu paylaştı. İlk duyurusu E3 2015'te yapılan bilimkurgu severlerin beklediği oyun ReCore, sonunda bekleyenlere yanıt vererek Gamescom'da ilk videosunu yayınladı. Böylece bilim kurgu oyunu severlerin, arşivlerine ekleyeceği bir oyun daha oldu. omcept ve Armature Studio tarafından geliştirilen ReCore, ilk kez E3 2016'da oyuncularla buluştu. Daha sonra, dünyanın en geniş çaplı oyun fuarlarından biri olan Gamescom için özel olarak hazırladığı video ile oyuncuların karşısına geçerek, beğenileri topladı.

Oyuncularla buluşmaya hazırlanan ReCore oyununun konusu: ?Far Eden? adlı bir uzay kolonisinde ilk yaşayanlardan biri olan Joule Adams'ın başından geçenleri ele alıyor. Yüzlerce yıl önce dondurularak uyutulan genç kız, bu uzun süre zarfından sonra uyandığında, hiçbir şeyin yolunda gitmediğini görür. İnsanoğlu korkunç bir sona doğru sürüklenmektedir. Kahramanımız, bu gördüğü manzaradan sonra, Mack adındaki Corebot ile beraber insanlığın sürüklendiği bu sona engel olmaya çalışacaktır. Oyunun karakteri Joule Adams'ın özel yetenekleri ve robotlarla iyi bir ilişkisi var. Oyunun bilim kurgu oyuncuları tarafından beğenileceği düşünülüyor. Oynanış videosu da yayınladıktan sonra, oyuncular bu konuya ilişkin somut yorumlar yapabilecekler.

Oyunun, 16 Eylül tarihinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. 16 Eylül'de PC ve Xbox One için piyasaya sürülecek olan oyun, Eylül sonuna kadar diğer ülkelerde de raflara çıkabilir. Gamescom'da yayınlanan videosunu izlemek için, aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.





PAYLAŞ