RealtimeBoard; Ekip ile Ortak Pano Oluşturma Servisi - Haberler - indir.com

RealtimeBoard; Ekip ile Ortak Pano Oluşturma Servisi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-31 13:46:13
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Ekip içindeki karmaşayı önlemek amacıyla geliştirilen servisler arasındaki yerini alan RealtimeBoard, ekiplerin panolar oluşturup eş zamanlı olarak üzerinde çalışmasına olanak tanıyor.

Yaklaşık 1.5 yıl önce temelleri atılan RealtimeBoard'un ikinci versiyonu olan RealtimeBoard 2.0 ile arayüz geliştirmelerinin yanında daha kullanışlı bir servis ortaya çıkarılmış.

Ekiplerin gereksinimlerini fazlasıyla karşılayan RealtimeBoard'da e-posta tasarım şablonu, web sitesi ya da mobil uygulama tasarımları ve iş modeli kurgusu gibi pek çok işlev yerine getiriliyor.

RealtimeBoard Nedir?

Hazır şablonlar ile kolayca panolar oluşturabileceğiniz bir yapıya sahip olan serviste ekibinizin diğer üyeleri ile aynı anda aynı pano üzerinde çalışabilirsiniz. Mobil uygulama tasarlayacaksanız tasarım projesini pano üzerinden gerçekleştirebilir ve hatta e-posta bültenini bile burada hazırlayabilirsiniz. Ayrıca ekipteki diğer elemanlar yorumlarını bırakıp düşüncelerini aktarabilirler.

3 Farklı fiyatlandırma seçeneği bulunan RealtimeBoard'u ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Ücretsiz versiyonda 3 şablon oluşturup en fazla 3 kişi ile çalışabilirsiniz ve 100 MB dosya kaydetme kapasitesi sunuyor. Premium olarak adlandırılan paket aylık 10 dolar ücret ile sınırsız pano açma, 3 ekip üyesi ve 3 GB alan sunuyor. Team paketi ise aylık 50 dolara sınırsız pano, sınırsız takım üyesi ve 25 GB alan sunuyor.





PAYLAŞ