Razer Phone'a Rakip Xiaomi Oyuncu Telefonu - Haberler - indir.com

Razer Phone'a Rakip Xiaomi Oyuncu Telefonu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-13 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler oyuncu ekipmanı üreticisi olan Razer cephesinden oyunculara yönelik akıllı telefonu olan Razer Phone'u görmüştük. Şimdi ise oyuncuları hedefleyen bir başka şirket Xiaomi'den benzer bir model göreceğiz. Yan şirketi olan 'Black Sharp' adlı bir marka aracılığı ile yeni oyuncu telefon modelini sunmayı hedefleyen Çin'li üretici Xiaomi bu pazara giriş yaparak mobil oyun piyasasındaki rakipleri ile rekabete girecek. Akıllı telefon pazarında fiyat performans ürünleri ile dikkat çeken şirket şimdi ise oyunculara yönelik yeni modeli ile pazarda adından söz ettirmek istiyor.

Çin'in en büyük ikinci telefon üreticisi olan Xiaomi cephesinden 120Hz Ultramotionekran özelliklerine sahip ve yüksek kaliteli stereo hoparlörler barındıran yeni modelini göreceğiz. Snapdragon 835 işlemcisine sahip olması düşünülen yeni modelin mobil oyun pazarınıda üst seviyelere taşıması bekleniyor. Ayrıca bu yeni Black Sharp oyuncu telefonunun entegre ekran kartının yanı sıra üst seviye bir soğutma sistemi ile geleceği belirtiliyor.

Cihaz hakkında henüz bilinenler bunlar olsada şirketin bu yeni modelini MWC 2018 etkinliği kapsamında tanıtmasını bekliyoruz. Bakalım Xiaomi fiyat performans ürünlerinin yanı sıra güçlü oyun modelleri ile ne gibi bir performans sergileyecek göreceğiz.





PAYLAŞ