Razer Deathadder Chroma Mouse İncelemesi - Haberler - indir.com

Razer Deathadder Chroma Mouse İncelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-24 16:30:01
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyaca ünlü oyuncu ekipmanları üreticisi Razer'ın ürünlerinden olan oyuncu klavyesi Razer DeathStalker'ı daha önce sizler için incelemiştik. Bu defa özellikle MMO ve RPG oyuncularına tavsiye edeceğimiz Razer Deathadder Chroma'yı inceledik.

Bir mouse'den çok daha fazlasını sunan Razer Deathadder Chroma, ilk defa 2006 yılında piyasaya sürüldü ve günümüzde popüler oyun mouse'ları arasındaki yerini almış durumda. Bu mouse özellikle MOBA, FPS ya da RPG türündeki oyunlarla ilgilenen oyuncular için ideal bir kullanım deneyimi sunuyor.

İnsanın eline çok iyi oturan ergonomik yapısıyla dikkati çeken Deathadder Chroma'nın yan kısımları doku kaplamalı bir tasarıma sahip. Uzun oyun seanslarında bile bu doku elinizin terden yapış yapış olmasını engelliyor.

Deathadder Chroma, 10 bin DPI'lık optik sensör kullanıyor. Yani MOBA oyunlarında, hızlı ve ani hareket etmeniz gereken durumlarda size büyük avantajlar sağlıyor. Göze oldukça şık görünen şık tasarımının yanı sıra Deathadder Chroma'da aynen DeathStalker klavyede olduğu gibi özelleştirilebilir renk seçenekleri de unutulmamış.

Bilgisayarınıza aracılığıyla ürün özelliklerini dilediğiniz gibi değiştirebileceğiniz Razer Synapse servisi Deathadder Chroma'da da karşımıza çıkıyor. Bu servis sayesinde kişisel fare ayarlarını ve tercihleri başka sistemlerde saklayabildiğimiz gibi istediğimiz herhangi bir yerden internet bağlantısı aracılığıyla erişebiliyoruz.

Razer Deathadder Chroma Teknik Özellikleri

- Kauçuk yan kaplamalarıyla ergonomic sağ el uyumlu tasarım
- 10,000 dpi optic sensor
- 16.8 milyon ayarlanabilir renk seçeneğiyle Chroma aydınlatma
- Razer Synapse
- 5 adet ayrı ayrı programlanabilir Hyperesponse tuşlar
- 1000 Hz Ultrapolling
- Oyun esnasında hassaslık ayarlayabilme
- Saniyede 200 inç / 50g hızlanma
- Altın kaplama USB bağlantısı
- Örülü fiber kablo

Yaklaşık Boyutlar ve Ağırlık

- Boy: 127mm / 5"
- En: 70mm / 2.76"
- Yükseklik: 44mm / 1.73"
- Ağırlık: 105g / 0.23 lbs




Razer Deathadder Chroma Gaming Mouse


PAYLAŞ