Rakam Tabanlı Bulmaca Oyunu: Yushino (Video) - Haberler - indir.com

Rakam Tabanlı Bulmaca Oyunu: Yushino (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Yushino, LLC adlı girişim tarafından hem web hem de mobil platformlara sunulan Yushino adlı oyun, rakamlarla arası iyi olan mobil cihaz sahipleri için önereceğimiz ücretsiz bir bulmaca oyunudur.

Facebook üzerinden de oynanabilen Yushino'da amacınız; oyun ekranı altında bulunan rakamları tek tek alana yerleştirmek ve sonucunda da Yushino rakamını elde etmek.

Yushino

Sudoku ve Scrabble karışımı bir oyun olarak niteleyebileceğimiz yapımdan örnek verecek olursak; diyelim ki ekrana 3 ve 6 rakamı koydunuz. Sonra bu iki rakamın toplamı olan 9 rakamını bunların yanına koymanız gerekiyor. Ardından 6 ile 9'u toplayarak 15 rakamının birler basamağında bulunan 5 rakamını da koymanız gerekiyor.

Bu sıralamaya göre oynayacağınız oyunda ayrıca alanın farklı yerlerinden puan alabiliyorsunuz. Çevrimiçi olarak rastgele seçilen diğer oyuncularla karşılıklı rekabet edebileceğiniz oyunu ayrıca Facebook arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz.

Orijinalliği ve bağımlılık yapıcı oynanışıyla dikkat çeken Yushino adlı bu oyunu, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan Yushino Oynanış Videosu'nu izleyerek de oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Yushino Oynanış Videosu


PAYLAŞ