Quantum Break Türkçe oluyor - Haberler - indir.com

Quantum Break Türkçe oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-28 10:39:48
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Remedy Entertainment tarafından yapılan oyun Quantum Break, geçtiğimiz Eylül ayında PC platformu için piyasaya sürülmüştü. Oyunun, Türkiye'de bulunan oyuncuları için, Türkçe yama müjdesi verildi.

Remedy Entertainment tarafından yapımcılığı üstlenilen ve  Microsoft Studios tarafından da yayınlanan oyun Quantum Break, geçtiğimiz Eylül ayında PC platformu oyuncularıyla buluşmuştu. Sonrasında oyuna Türkçe yama geleceği yönünde bir takım haberler çıkmıştı. O haberler kesinlik kazandı ve oyunun Türkçe yaması için çalışmalara başlandı. Oyun, ilk önce Microsoft Xbox One için, daha sonra da PC için özel olarak duyurulmuştu. Oyun ilk çıktığında teknik açıdan eleştiriler alsa da, oynanış biçimi, grafiksel vb. anlamda oyuncuların beğenisini kazandı.

Quantum Break geçtiğimiz Eylül ayında PC oyuncularıyla buluştu. Steam ve Windows'un tüm işletim sistemleri için yeniden yapılandırılan oyun, böylece piyasadaki yerini almış oldu. Bu buluşma sonrasında, Microsoft Store'da Windows 10 şartıyla yer alan oyunda bazı teknik problemler yaşandı. Bu problemlere karşın, hikaye, oynanış ve grafik bakımından oyunculardan geçer not almayı başardı. Bunun ardından gelen Türkçe yama haberi, oyuncuların dikkatini daha fazla çekmeyi başardı. Türkçe Oyun Merkezi'nin gönüllü olarak Türkçe'ye yerelleştirmeye çalıştığı Quantum Break'in son halinden yararlanarak, oyunu tamamen Türkçeleştirmeye başladılar. Oyunun ana hikayesinin iki saatlik altyazı çevirisi yapan bu ekip, Cenk Akıllı (ferex28) ve Mehmet Tandoğan'dan oluşuyor. Cenk Akıllı ve Mehmet Tandoğan sayesinde, Quantum Break'in uzun ara sahneleri ve ara dizileri oyunculara yüzde yüz Türkçe olarak sunulacak. İkilinin en kısa sürede, Quantum Break'in PC sürümünü Türkçe olarak oyuncularla buluşturması bekleniyor.

 





PAYLAŞ