PUBG'a gelen güncellemeyi duyurmayı unuttular - Haberler - indir.com

PUBG'a gelen güncellemeyi duyurmayı unuttular

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-26 15:20:23
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun tutkunlarının gözde oyunlarından biri olan PUBG, güncellemelerle oyuncularına daha iyi bir deneyim sunmaya devam ediyor. Dünya çapında milyonlarca oyuncusu bulunan PUBG için, geçtiğimiz günlerde yine bir güncelleme yayınlandı. Bilindiği üzere, herhangi bir oyuna güncelleme geldiği zaman, oyunda ne gibi değişikliklerin ve düzeltmelerin olduğuna dair yama notları yayınlanıyor. PUBG da güncelleme sonrasında bir yama notu yayınladı ama bir ayrıntı hakkında oyunculara bilgi vermeyi unuttular. Oyunda ses konusunda bazı değişiklikler yapılarak sesler düzeltildi. Bu özellik hakkında bilgi vermeyi unuttular ve yama notlarında, ses konusunda düzeltilme yapıldığı yer almadı.

Yayınlanan yeni yama notunda eksik bilgiyi verdiler

PUBG'da oyuncuların en çok şikayet ettiği ve eksik bulduğu noktalardan birisi, oyunun sesleriyle alakalıydı. Düşmana yerinde müdahale edebilmek adına, sesler büyük önem taşıyor. Bu anlamda silah seslerinin sadece sağ ve soldan gelmesi sorununa çözüm getirildi ve durum düzeltildi. Fakat bu ayrıntıyı vermeyi unutan yapımcılar, durumu oyuncuların değişikliği fark etmesiyle düzeltti.

Yaşananlardan sonra, yama notlarında yeniden düzenleme yapıldı. Özellikle kulaklık kullanan oyuncular tarafından fark edilen değişikliğin ardından, yapımcılar yama  notunu şu şekilde düzeltti,'Bazılarınızın zaten fark etmiş olduğu gibi oyundaki seslere düzeltme geldi. Yama notlarında yapılanları detaylıca yazmadığımızdan şikayet edenler var ve haklılar. Önümüzdeki dönemde buna daha çok dikkat edeceğiz.'





PAYLAŞ