PUBG, Xbox One'da istediğini bulamadı - Haberler - indir.com

PUBG, Xbox One'da istediğini bulamadı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-17 16:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

2017 yılında piyasaya sürülen oyunlardan PUBG, ilk etapta yalnızca PC platformu için çıkış yapmıştı. Buna rağmen, oyun dünyasında ciddi bir ses getiren ve kısa süre içerisinde popüler olmayı başaran yapım, şu anda da günümüzde en çok tercih edilen oyunlardan birisi. 2017 yılında Steam platformu üzerinde birçok kez satış rekoru kırmayı başaran yapım, bu yıl içerisinde mobil platformlara da getirildi ve aynı başarıyı mobil platformda da gösterdi. PUBG, 2017 yılı bitmeden önce, Aralık ayının başlarında Xbox One platformu için de çıkışını yapmıştı. Fakat Battle Royale türünün en iyi örneklerinden biri olan PUBG, Xbox One'da aynı başarıyı gösteremedi.

PUBG'ın, Xbox One'daki problemleri devam ediyor

Geçtiğimiz yıl 12 Aralık tarihinde Xbox One platformunda çıkış yapan PUBG, genel olarak oyun dünyasında elde ettiği başarıyı bu platformda elde edemedi. Oyun ilk çıkış yaptığı dönemde, oyuncular FPS problemini gündeme getirmişti. Bununla beraber bazı farklı hatalarında görüldüğü oyun için güncellemeler yayınlansa da PUBG Xbox One'da beklenilen başarıyı gösteremedi. Platform üzerinde, Miramar isimli çöl haritası düzgün bir şekilde oynanamıyor. Hatalarla birlikte FPS düşmeleri oyuncuların durumdan hayli şikayet etmelerine neden oluyor.

Oyuncuların sıklıkla şikayet ettiği FPS problemi, yalnızca Xbox One S ve Xbox One modellerinde yaşanıyor. Bu sorun, Xbox One X konsolunda görülmüyor. PUBG Corp. geliştiricileri, PC platformunda bu tarz sorunların önüne geçmeyi başardı. Ekip, Xbox One platformunda da sorunları gidermek için çalıştıklarının altını çizdi.





PAYLAŞ