PUBG Mobil İçin Yeni Dev Güncelleme Sunuldu - Haberler - indir.com

PUBG Mobil İçin Yeni Dev Güncelleme Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-16 17:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popülerliği hala süren sevilen hayatta kalma oyunu PUBG Mobil için birçok yenilik içeren yeni büyük bir güncelleme sunuldu. Yeni güncelleme ile beraber birçok farklı yenilik gelirken oyuna yeni bir harita daha ekleniyor. PUBG Mobile 0.5.0 güncellemesi olarak gelen bu yenilikte Miramar oyuna eklenirken yeni birçok araç ve silahlarda oyunculara sunuluyor. Yeni gelen harita PUBG Mobil için Arcade modunda desteklenmezken önümüzdeki günlerde o mod içinde haritanın geçerli olması bekleniyor.

Her yeni güncelleme ile mobil versiyon orijinal sürüme dahada çok benzerken şimdi ise etkinlik görevleri geliyor. Artık bu etkinlik görevleri ile beraber kolay bir şekilde BP kasılabilecek. Güncellemeyle ayrıca Hızlı takım özelliği getirildi ve bu sayede yakın olan PUBG oyuncuları ile kolay bir şekilde takım oluşabileceksiniz. Yanınızdaki oyuncu ise 6 haneli dijital kodu girerek otomatik olarak aynı takımda olacaksınız.

Chat kanalları için gelen yenilikte artık Season 2'de ulaşılan yeni seviye ödülleri daha kolay toplanabilecek. Kanal üzerinde açılan bir market ile kostüm satın alabilecek yada bakabileceksiniz. Diğer yandan Secret Stash üzerindeki indirimleri ürünleri görebileceksiniz. PUBG Mobile'ın hem Android hemde iOS platformunda olduğunu hatırlatalım.





PAYLAŞ