PUBG için detaylı bir güncelleme yayınlandı - Haberler - indir.com

PUBG için detaylı bir güncelleme yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-20 15:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Battle Royale tarzının en iyi temsilcilerinden biri olan PUBG, son bir hafta içerisinde art arda aldığı güncellemelerle birlikte, gündemin konuşulan ismi oldu. yaz aylarına yaklaşırken, oyuna yeni güncellemenin geleceği biliniyordu. Geliştirici ekip, oyun tutkunlarına beklediğinin fazlasını sundu. Yayınlanan güncelleme oldukça detaylı ve geniş kapsamlı bir güncelleme oldu. Kısa bir süre önce oyuna gelen güncelleme ile birlikte, oyuna iki yeni kutu eklendi. Bu iki yeni kutu haricinde bir takım hata düzeltmeleri yapıldı ve farklı yenilikler de oyundaki yerini aldı. Eksik olan özellikler de eklendi.

Yeni kasalar ve uçak için rota çizgisi eklendi

Geçtiğimiz günlerde PUBG için art arda yayınlanan güncellemeler, yalnızca birkaç gün ara ile oyun severlerin beğenisine sunuldu. Güncellemelerle birlikte oyunda pek çok değişiklikle birlikte yenilik de yapıldı. Bu yeniliklerden bir tanesi, uçağın geçeceği yerin bundan sonra çizgi ile gösterilmesi oldu. Bu yenilik oyuncuların atlamak istedikleri yeri daha iyi işaretlemelerini sağlayacak. Güncelleme ile oyuna dahil olan bir diğer şey de iki yeni kasa. Bu kasalardan biri, haftalık kasalar arasında yer alan Equinox Kasası. Düşme ihtimali %25 olan Equinox Kasası, oyunculara çeşitli silah skinleri sunacak. İkinci kasa ise 5000 BP'ye alınabilecek olan Target Practice kasası olacak. Bu kasa ile oyuncular, özel skinler açabilecekler.

Equinox Kasası'nda oyunculara sunulacak olan silah skinleri

Rastgele haftalık kasaların düşme oranları

Verilen bilgilere bakılırsa, bir sonraki güncelleme ile birlikte, oyuncuların beklediği yeniliklerden biri olan harita seçimi de oyundaki yerini alacak. Oyuncuların bu özelliğin eklenmesiyle birlikte, hangi haritada oynamak istediklerine kendileri karar verecekler.





PAYLAŞ