PUBG, Event Pass sistemiyle geliyor! - Haberler - indir.com

PUBG, Event Pass sistemiyle geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-21 10:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Son zamanlarda oldukça fazla oyuncu kaybı yaşayan PUBG, oyuncularını geri kazanmak için çalışmaya devam ediyor. Tabi Fortnite gibi dişli bir rakibi olunca da sürekli yeni içerikler üretmesi gerekiyor. Fortnite sisteminde bulunan görev yaptıkça ve oyunu oynadıkça ödül veren sistemi PUBG'de kendi bünyesine ekliyor. Yeni 4x4 haritasıyla oyuncular tarafından beğeni kazanan PUBG, yeni haritasıyla birlikte birçok özelliğin geleceği güncellemeyi 22 Haziran'da yayınlayacak.

Oyna, görev yap, kazan

10 dolara satılacak olan bu Event Pass biletlerini alan kişiler oyun oynadıkça ve görev yaptıkça ödül sahibi olacak. Event Pass almayan kişilerde XP alabilecekler fakat oyun içi ödüllere sahip olamayacaklar. Bu ödüllere sahip olamayanlar seviye atlamaya devam edecek. Belirli bir seviyeye gelse bile Event Pass aldığında kaldığı seviyeden devam edecek ve o zamana kadar ki ödüllere sahip olacak. Bu sistemde toplamda 3 kategori var. 

Birinci kategori herkese açık olan kalıcı ödüller. Bu kategoride bir paraşüt skinine sahip olabilirsiniz. Kategoride 16.seviyeye ulaşan oyuncular, oyun içi isim değiştirme hakkını bir kere kullanmak bu hakka sahip olacaklar. Diğer bir kategori ise geçici olan ödüller. Bu kategoride oyunda bulunan yüzlerce dolarlık kostüm ve ya skinleri 1 ay boyunca kullanabileceksiniz. 17 farklı kıyafet ve 3 farklı skin bulunduğu kategoride bu ödüller 1 ay sonra geri alınacak. Geldik son kategorimize, kalıcı Event Pass ödülleri. Bu kategoride kıyafet ve skinlere belirli bir seviyeye ulaşmış Event Pass kullanıcıları sahip olacak. 22 Haziran'da oyunculara sunulacak olan bu sistem, PUBG'nin kaybettiği ve kaybetmeye devam ettiği oyuncu sayısını geri kazandıracak mı bilemiyoruz fakat geliştirdiği sistemle birlikte oyun içi araç ve yapı optimizasyonu, server bakımı ve güncelleştirmesi yaptıklarını duyurdu.

İlk 10 seviye için ödüller:

11-20 seviye aralığı için ödüller:

21-30 seviye aralığı için ödüller:

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ