PS4 Pro Spider-Man'e özel tasarımı ile dikkat çekiyor - Haberler - indir.com

PS4 Pro Spider-Man'e özel tasarımı ile dikkat çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-20 16:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz yıl duyurulan ve bu yıl çıkacağı bilinen Spider Man, oyun severler tarafından merakla beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Oyunun çıkış tarihi geçtiğimiz ay içerisinde belli olmuştu. Yaklaşık 1.5 ay gibi bir süre sonrasında oyuncuların karşısına çıkacak olan yapım, PS 4 konsoluna özel olarak çıkış yapacak. Sony de oyunun çıkışına kısa bir süre kalmışken PS 4 Pro konsoluna Spider Man tasarımı getirdi. Tasarım görenler tarafından oldukça dikkat çekti ve çok beğenildi. Üstelik, Spider Man'in Marvel'in en sevilen karakterlerinden biri olması da konsolun beğenilmesinde büyük rol oynuyor.

PS 4 Pro'nun Spider Man tasarımında, konsolu tamamen kırmızı renk kaplıyor

Insomniac Games tarafından geliştirilen sevilen Marvel kahramanı Spider Man oyununun çıkışına kısa bir süre kaldı. Oyunun bugüne kadar çıkan fragmanları oyuna dair elde edilen bilgiler, oyuncuları heyecanlandırmaya yetmişti. Uzun zamandır beklenen bir Spider Man oyunu piyasaya sürülecek gibi duruyor. Bir süre sonra oyuncularının karşısına çıkacak Spider Man için, Sony Spider Man tasarımlı PS 4 Pro oyun konsolunu tanıttı. Spider Man tasarımlı yeni PS 4 Pro, Spider Man oyunuyla birlikte satılacak.

Konsolun hem gövdesinde hem de kontrolcüsünde kırmızı renk hakim. Konsolun gövde kısmında, Spider Man logosu yerleştirilmiş. Kırmızı renkteki DUALSHOCK 4 oyun kontrolcüsü de konsolla birlikte gelecek. Konsol şu an 399 dolar fiyat etiketiyle ön siparişe açılmış durumda. Spider Man oyunun çıkış tarihi de 7 Eylül 2018 olarak paylaşılmıştı.





PAYLAŞ