PS4 İçin 5.53 Güncellemesi Yayınlandı - Haberler - indir.com

PS4 İçin 5.53 Güncellemesi Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-14 15:33:56
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sony cephesinden oyun konsolu PlayStation 4 için yeni 5.53 güncellemesi yayınlandı ve güncelleme ile alakalı yeni detaylar belli oldu. Güncelleme başlıca olarak bir yenilik sunmasada, ebeveyn kontrolü ve PS4 Pro modeli için performans iyileştirmeleri gibi yenilikler sunuyor. Dünyanın en çok tercih edilen konsollarından birisi olan PlayStation 4 platformu güncellenmeye devam ediyor. 5.53 adlı yeni güncelleme ile yeniliklerin yanı sıra iyileştirme ve performans artışları görüyoruz. Yama notlarında ise 'Bu güncelleme, sistem performansını artırır' şeklinde açıklamasını görüyoruz.

İşlevsellik anlamında ebeveyn denetimleri için yeniliklerin sunulduğunu görüyoruz. PS4 Pro tarafında iyileştirmeler yer alıyor. Ayrıca artık PSVR ile satın aldığınız oyunlar için kitaplık sistemi getirildi. Bundan böyle oyun geçişlerinden VR gözlüğünüzü çıkartmaya gerek kalmayacak. Gelen ebeveny kontrolü ile çocuk oyun zamanı adlı bir özellik geliyor. Artık günün belirli saatleri için oyun oynanmasını engelleyeren kontrolsüz konsol kullanımının önüne geçilebilecek.

PS4 Pro tarafında ise oyun oynarken artık 2K yada düşük çözünürlüğe sahip televizyon ve monitörler için görüntü kalitesi iyileştirilecek ve daha kaliteli bir görüntü sunulmuş olacak. Diğer yandan PS4 Pro ile artık 4K Blu-Ray videoların izlenme desteği getiriliyor.





PAYLAŞ