Project Cars'ın Mobil Versiyonu Geliyor - Haberler - indir.com

Project Cars'ın Mobil Versiyonu Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 16:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun konsolu ve PC oyunları tarafından bir hayli beğenilen yarış simülasyonu Project Cars için mobil platforma geleceği açıklandı. Slightly Mad oyun stüdyosu CEO'su olan Ian Bell tarafından oyunun mobil versiyonu geleceği yayınlandı. İlk olarak 2013 senesinde Project Cars oyunu için bir yardım kampanyası başlatılmış ve bu kampanya ile beraber 5 milyon dolar para Slightly Mad Studios tarafından toplanmıştı. 2015 senesinde ise aynı isim ile oyun konsolu ve PC platformları için oyun hayata geçirilmiş oldu.

Oldukça beğenilen bu başarılı yarış oyunu şimdi ise Project Cars Go adı ile hem iOS hemde Android platformuna getirilmeye hazırlanıyor. Oyunun ana geliştiricisi olan Slightly Mad Studios tarafından yapılan açıklama ile mobil oyun dağıtımcısı olan Gamevil ile anlaşma sağladıklarını ve en iyi grafikler ile araba yarış oyununu mobil platform için geliştireceklerini dile getirdi. Mobil versiyonu PC ve oyun konsolunda olduğu gibi bir gerçekçiliğe sahip olmayacak ancak en yakın düzeyde benzer bir oyun kullanıcıları bekliyor olacak.

Oyuncu telefonların artması ile beraber bu gibi kaliteli yapımların gelmesi de kullanıcıları sevindiriyor. Bakalım Project Cars Go oyunu Real Reacing 3 gibi iddialı yarış oyunları arasında ne gibi bir performans sunacak göreceğiz.





PAYLAŞ