Prisma Uygulaması 50 Milyon İndirilenler Arasına Girdi - Haberler - indir.com

Prisma Uygulaması 50 Milyon İndirilenler Arasına Girdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-02 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Mobil pazarda ilk olarak iOS ekosisteminde yayınlana ve sonrasında ise Temmuz 2016 ile beraber Android kullanıcıları için Google Play Store'da yayınlanan Prisma uygulaması için kullanıcılar hala yoğun bir ilgi göstermeye devam ediyor. Popüler fotoğraf düzenleme uygulaması Prisma son olarak 50 milyon indirilmeye erişen Android uygulamaları arasına adını yazdırmayı başardı. Bir süre önce yapay zeka güncelleme desteğine de kavuşan uygulama bu sayede fotoğrafları bambaşka bir hale dönüştürebiliyordu.

Bu yeni özelliği ile yoğun bir ilgi gören uygulamanın küçük bir yapımcı şirketi bulunuyor ve 1.5 yıldan daha az bir sürede 50 milyon barajını aşmaları oldukça iyi bir başarı olarak gözüküyor. Uygulama şuan için listelerde en popülerler arasında bulunsada, uygulamanın ne derece aktif bir şekilde kullanıldığı henüz bilinmiyor. Bu uygulamanın hızlı bir şekilde popüler olmasında geliştiricilerin kullanmış olduğu algoritma fotoğrafları ve Mung, Picasso gibi sanatçıların tarzından yola çıkılarak ortaya eserler sunması oldukça dikkatleri çekiyor.

Uygulama ilk çıkışından bir süre sonra ise güncelleme ile birçok yeni filtre daha kazanmıştı. Sizlerde dilerseniz aşağıdaki linklerden Prisma uygulamasını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Prisma Android indir

Prisma iOS indir





PAYLAŞ