Prisma ile Çektiğiniz Fotoğraftaki Kocaman Logo Nasıl Kaldırılır? - Haberler - indir.com

Prisma ile Çektiğiniz Fotoğraftaki Kocaman Logo Nasıl Kaldırılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-28 15:05:41
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

IOS veri tabanlı cihazların son zamanlardaki gözdesi olan ve fotoğraf harikaları yaratan Prisma dünya üzerinde sanal oyunlardan sonra en çok indirilen uygulamalar arasında yerini alır. Uygulama ile çekmiş olduğunuz fotoğraflarınız birer sanat eserine dönüşecektir.

Android veri tabanlı cihazlarda nasıl indiriyorlar?
Uygulamayı sunan firma sadece IOS veri tabanlı cihazların kullanabileceği şekilde piyasaya sürmüştü. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya göre sadece IOS veri tabanlı cihazların kullandığı programı android veri tabanlı cihazların kullanması için çalışmalar yaptığını bildiren firma ilerleyen günlerde Android cihazların da kullanımına açacaklarını söyledi. Android veri tabanlı cihazlar Prisma?yı APK mirro üzerinden kaçak yollarla edinirken, dün beklenen açıklama geldi ve Prisma?nın resmi olarak Android uygulama marketlerinden indirilebileceği söylendi. Bunun üzerinde uygulamayı bekleyen kullanıcılar, uygulama marketlerinden prisma?yı indirmeye başladılar.

Uygulama üzerindeki Logonun Kaldırılması
Sanat eseri niteliğinde fotoğraflar sunan program içinde var olan sinir ağları sayesinde çekmiş olduğunuz programın detayları taranır. Yazılım bileşenlerinin kullanıldığı uygulama ile fotoğraf detaylıca taranarak size en uygun olan seçenek sunulur. Neredeyse herkesi fotoğrafçı yapan uygulamanın sevilmeyen tek tarafı üzerindeki logosudur. Firmanın adının kocaman yazdığı logonun kaldırılmasını isteyen kullanıcılar bunun için yollar aramaktadır. Uygulamayı kullandıktan sonra fotoğrafta görülen logoyu kaldırmak için yapmanız gereken basit bir işlem vardır.

Logo kaldırmak için izlenmesi gereken yol
Öncelikle ister Android olsun ister IOS veri tabanlı cihazlar olsun, hangisi olursa olsun fark etmez, logoyu kaldırmak için yapmanız gereken tek bir işlem bulunmaktadır. Android ve IOS veri tabanlı cihazlar için kullandığınız uygulamayı cihazınıza yükledikten sonra karşınıza menü çıkacaktır. Bu menü içinde bulunan ayarlar ikonuna dokunarak işlemi başlatabilirsiniz. Ayarlar içinde yer alan seçenekler içinde yer alan ?Add watermark? bölümünü göreceksinizdir. Bu ikon üzerine tık yaparak yuvarlak butonu sağ taraftan sol tarafa doğru çekip kapatmanız halinde fotoğraflarınızda logo görünmeyecektir. Prisma?da çektiğiniz fotoğraflarda logo görünmesini istemiyorsanız, yapmanız gereken tek işlem budur. Bu işlem sonunda fotoğraflarınız adeta sizin çizmiş olduğunuz yağlı boya tabloları gibi görünecektir. Logoyu kaldırarak bunu yapmanız olası hale gelecektir.

 





PAYLAŞ