Prey'in ortalama kaç saatte biteceği açıklandı - Haberler - indir.com

Prey'in ortalama kaç saatte biteceği açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-22 17:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Arkane Studios tarafında geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından da dağıtımcılığı üstlenilen Prey, birkaç ay sonra çıkışını gerçekleştirecek. Aksiyon oyunu severlerin merakla beklediği yapım hakkında, bu süreçte yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. PC ve konsollarda çıkışını gerçekleştirecek olan Prey'in, kaç saat süreceğiyle alakalı bilgi yayınlandı. Yabancı medya gruplarının oyunla alakalı bilgiye erken erişim sağlamasıyla, oyunun bir saatlik kısmı hakkında bilgi edinildi. Oyunun bir saatlik kısmının izleyenler, oyun hakkında da fikir sahibi olabildi. İzleyip yorum yapanların söylediğine göre de, oyunun Half ' Life ve System Shock karışımı olacak.

Birkaç ay sonra oyuncularla buluşacak olan oyunlardan biri olan Prey hakkında yeni gelişmeler paylaşılmaya devam ediyor. Son gelen bilgilere göre, oyunun yabancı basın erişimiyle bir saatlik videosuna ulaşılabildi. Bu paylaşımın ardından da herkesin merak ettiği soru, oyunun toplamda kaç saat süreceği oldu. Konu hakkında oyunun baş tasarımcısı  Ricardo Bare'den açıklama geldi. Ricardo Bare açıklamasında; 'Üzerinde çalıştığımız bu türden her oyunda, süre miktarı oynayan kişinin tarzına göre değişiklik gösteriyor. Ama oyunumuzu birçok farklı kişi ile test ettik ve toplam süre 16 ila 20-22 saat arasında değişiklik gösteriyor.' ifadelerini kullandı.

20 - 22 saat süren oyunun süresini, Bare'in söylediğine göre oyuncuların oynayış tarzı da etkileyecek. Prey, 5 Mayıs 2017 tarihinde PC, PS 4 ve Xbox One platformlarında çıkışıını gerçekleştirecek.





PAYLAŞ