Pokémon GO Yapımcısından Yeni Oyun: Harry Potter: Wizards Unite - Haberler - indir.com

Pokémon GO Yapımcısından Yeni Oyun: Harry Potter: Wizards Unite

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-09 15:50:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Teknoloji

Niantic, neredeyse beş yıl önce, gerçek dünyadaki sokakları, mahalleleri ve şehirleri global bir oyun tahtasına dönüştüren ve insanları dijital gerçeklikte bir araya getiren ilk genişletilmiş gerçeklik mobil oyunu olan Ingress'i tanıtmıştı. Ingress, gerçek dünyadaki sosyal etkileşimi arttırmak amaçlı yaratılmıştı. Niantic, Ingress ile küresel bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmıştı ve Niantic'in Arttırılmış Gerçeklik oyun platformunun ilk temelleri de bu oyun ile birlikte atılmıştı.

Pokémon GO, bu vizyonu benzeri görülmemiş ölçekte gerçek dünyaya getirdi ve Niantic bu platformun daha da geliştirilmesi için baya çaba sarf etti.

Arttırılmış Gerçeklik mobil oyun sektöründeki Niantic'in bir sonraki oyunu Niantic tarafından duyuruldu. Harry Potter: Wizards Unite, oyuncuları gerçek hayatta sihirbaz yapıyor. Oyuncular efsanevi canavarları keşfetmek ve savaşmak için başkalarıyla savaşacak, güçlü düşmanları bastıracak ve çeşitli büyüler yapmayı öğrenecekler. Gerçek dünyadaki mahalleleri ve şehirleri keşfedecekler. Niantic, Warner Bros Interactive Entertainment ve WB Games San Francisco'nun geliştirme ekibi ile bu sihirli ve sevilen seriyi hayata yepyeni bir tarzda getirecek. Harry Potter: Wizards Unite, tüm yeni teknolojileri ve oyun mekaniğini kullanarak harika bir oyun deneyimi yaşatacak. Niantic, mobil oyun sektöründeki kullanılabilecek tüm kaynaklar ile bu oyunu yapacağını belirtti.

Niantic'in bir önceki oyunu Pokémon GO, Eylül 2015'de duyurulmuş ve 1 yılı doldurmadan tam 10 ay sonra yani Temmuz 2016'da oyun bazı ülkelerde piyasaya sürülmüştü. Bundan yola çıkarak Niantic'in arttırılmış gerçeklik konusundaki daha önceki tecrübelerini baz alarak yeni oyunun ortalama 5 ile 6 ay içerisinde piyasaya sürüleceğini söyleyebiliriz.





PAYLAŞ