Pokemon GO'ya yine güncelleme geliyor - Haberler - indir.com

Pokemon GO'ya yine güncelleme geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-27 15:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Pokemon GO'da son zamanlarda yaşanan gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Yaz aylarında çıkışını gerçekleştirdikten sonra sürekli iniş ve çıkış yaşayan oyun, son zamanlarda eski popülaritesini yeniden kazanmaya başladı. Ekim ayı itibariyle oyunun geciken güncellemelerini yayınlamaya başlayan Niantic, yeniliklere hız kesmeden devam ediyor. Oyunda geçtiğimiz aylarda beklenen yeniliklerden ve iyileştirmelerden birçoğu güncellemelerle beraber getirildi. Bu durum, Pokemon GO'nun kaybettiği oyuncularını da yavaş yavaş yeniden toparlamasını sağladı. Pokemon GO, hızını alamadı ve yeni bir güncelleme daha yayınlandığını duyurdu. Geçen yaz da olduğu gibi, adından yaz aylarında  yine söz ettirecek gibi görünüyor.

Yaz aylarında, oyun dünyası diğer aylardan daha bir hareketli oluyor ve daha fazla oyun haberi gündeme geliyor. Pokemon GO'da  geçtiğimiz yaz aylarında çıkışını gerçekleştirerek, yaza damgasını vuran bir oyun oldu. Zamanla güncelleme gecikmesi nedeniyle oyuncu sayısında azalma olan Pokemon GO, geç de kalsa güncellemelerini yayınlamaya devam ediyor. Pokemon GO'ya gelecek olan yeni güncellemeyle beraber, oyunculara günlük görevler verilecek. Oyuncular, 7 gün boyunca First PokéStop of the Day meydan okumasını tamamlamaya çalışacaklar. Tamamladıkları takdirde, rastgele bir evrim eşyası kazanacaklar. Yeniliklerin yanı sıra, bazı hata düzeltmeleri de yine güncellemeyle yapılacak.

Bu güncelleme haricinde ilerleyen zamanlarda oyuna efsanevi pokemon türlerinin ekleneceği biliniyor. Yeniden oyuncuların ilgisini üzerine toplamayı başaran Pokemon GO'ya gelecek olan güncellemeler, merakla bekleniyor.





PAYLAŞ