Pokemon GO'ya yaz güncellemesi geliyor - Haberler - indir.com

Pokemon GO'ya yaz güncellemesi geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-20 14:00:06
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz yaz Temmuz ortasında çıkıp, oyun dünyasında büyük bir başarı yakalayan oyunlardan birisi olan Pokemon GO, oyuncularının karşısına yeni haberlerle çıktı. Mobil oyun dünyasında çığır açtığı söylenebilecek ve çıkışından sonra çok uzun süre gündemden adı düşmeyen Pokemon GO, yeniliklerle kendisini oynatmaya devam ediyor. Bir dönem geciken güncelleme nedeniyle oyuncu sayısında düşüş yaşayan yapım, durumu telafi ederek yeniden toparlandı. Geçtiğimi aylarda, oyuna yaz aylarında gelecek güncellemeyle beraber efsanevi pokemonların ekleneceğine yönelik bir takım haberler çıkmıştı. Pokemon GO oyuncuları, çıkan haberin ardından güncelleme haberini heyecanla beklemeye başladı. Beklenen güncellemeden sonunda haber geldi ve oyuna eklenecek pokemonlara dair bilgi paylaşıldı.

Geçen senenin en popüler mobil oyunu olan Pokemon GO, bu yaz yayınlayacağı güncellemeyle beraber yeniden adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Oyunun 2016 Eylül ayından sonra geciken güncellemeleri, oyuncularını kaybetmesine neden olmuştu. Fakat Niantic durumu toparladı ve 2017 yılının başlarından itibaren Pokemon GO'ya getirdiği güncellemelerle durumu toparladı. Son olarak oyuna yazın efsanevi pokemonların ekleneceği bir güncelleme getirileceği söylenmişti ve bu güncelleme söylenen zamanda kendisini gösterdi. Bu güncellemeyle beraber Gym sisteminde değişikliğe gidilecek. Güncellemeyle beraber Raid sisteminin de oyuna eklenmesi bekleniyor.

Gym sistemidne artık dokunarak eşya alınabilecek. Gym dövüşü kazanıldığında, klasik pokemon oyunlarında da görüldüğü gibi rozet alınacak. Bu rozetler ne kadar fazla olursa, Gym'lerden kazanılan eşyaların değeri o kadar yükselecek. Her Gym'in sahip olduğu pokemon sayısı 6 olacak. Pokemonlar çok fazla dövüştürüldüğü takdirde orantılı olarak moral düşüklüğü yaşayacak ve yorulacaklar. Gelecek olan güncellemenin yaz ayları içerisinde oyuna eklenmesi bekleniyor.





PAYLAŞ