Pokemon Go'ya Ditto eklendi - Haberler - indir.com

Pokemon Go'ya Ditto eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-02 14:00:26
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun
Pokemon Go severlerin ilgiyle beklediği güncelleme sonunda geldi.  aktif edilen güncelleme ile Pokemon Go'da  oldukça uzun bir zamandır beklenen Ditto, oyuna eklendi. Niantic tarafından güncelleme ve Ditto'nun aktif olmasıyla ilgili olarak herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Geçtiğimiz günlerde Niantic  tarafından yayımlanan son Pokemon GO güncellemesi, oyuna Ditto isimli Pokemon'u ekledi  fakan kimsenin bu güncellemedn ve Ditto'nun aktifleştiğinden haberi bile olmadı. Oyunun sıkı takipçilerine  göre güncelleme ile oyuna dahil olan Dİtto  daha son birkaç gündür sistem tarafından erişime açıldı.  Twitter'da atılan yoğun tweetler  sonrası oyunu oynayanlar arasında Ditto'nun şuan için oyunda yakalanması en zor Pokemon olduğunu kanısı söz konusu. Bunun sebebinin  Pokemon'un geçmişi olduğu da oyun severler arasında dile gelen durumlardan biri.  Efsane Pokemon çizgi filminde yakalanması en zor, hatta Ash'i bile yenebilen  Ditto, sonrasında gelen Pokemon oyunlarında da yakalanması en zor Pokemon'lardan biri haline gelmişti. Oyuna da yansıması tıpkı çizgi filminde ki gibi oldu.

Çıktığı zaman büyük ses getiren ve büyük bir kiteyi etkisi altına alan Pokemon GO, Niantic tarafından düzenli olarak güncelleniyor gelişiyor. En küçük ayrıntısından köklü değişikliklerine kadar hemen her güncellemede oyuna yeni özellikler ve içerikler geliyor.  Son zamanlarda güncellemelerin sonucunda büyük bir değişiklik yaşanmaması oyuncuların tepkisine sebep olmuştu bunun üzerine yeni bir güncelleme yayımlandı. Yayımlanan güncelleme, Zubbat yakalamaktan sıkılan oyun severleri oldukça mutlu etti. Yapılan bu güncellemelerle, geçtiğimiz aylarda Pokemon GO üzerinde dolaşan kara bulutlar dağılmaya başladı.

 





PAYLAŞ