Pokemon GO'nun Yeni Durağı Belli Oldu! - Haberler - indir.com

Pokemon GO'nun Yeni Durağı Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-27 14:52:00
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Tüm dünyanın çıldırmışçasına pokemon oynamasını sağlayan dünya devi oyun Pokemon Go android ve IOS veri tabanlı cihazlara APK mirror üzerinden indirilerek ücretsiz oynanıyor. Özellikle son 20 yılda pokemon furyasının önemli derecede insanların hayatını etkilediği günlerden sonra Nintendo ve Niantic gibi önemli firmaların başlattığı oyun furyası sanal oyunların da yönünü değiştireceğe benziyor. İki boyutlu olarak yapılan oyunlardan farklı olarak bu oyun 'Arttırılmış Gerçeklik' üzerine kurulmuştur. Yazılım bileşenleri ve kameralar yardımıyla oyun size sanala dünyanın gerçeğe yansıyan halini verir. Görsel efektler ve başarılı grafiklerle beraber desteklenen oyun, diğer sanal oyunlar gibi sizi ekran başına hapsetmez. Aksine sokağa çıkmanızı ve sosyal hayata karışmanızı ister.

Beklenmeyen oldu: Pokemeon Go Windows MİCROSOFT Phone'da
Firma pokemon go'yu server sorunu yaşanmaması için bölgesel olarak indirilmesine izin verdi. Temmuz ayının başlarında sadece Japonya ve Avustralya gibi iki ülke üzerinden uygulama marketlerinden indirilebilecek olan Pokemon go'nun oyuncuları oyunu yasal olmayan yollardan edinmeye başladı. Bunun üzerine Firma Pokemon Go'nun Windows Microsoft Phone üzerinden de indirilebilmesi için düzenlemeleri yaptı. Microsoft Phone fazla uygulama indirilemediği için tercih edilmemişti. Nintendo ve Niantıc yaptığı çalışmalar sonucu Microsoft phone'a da pokemon go'nun indirilebileceğini pokemon go oyuncularına müjdeledi.

Microsoft Phone'a indirilebileciği nerden duyuruldu'
Oyunun server'lerında sorun olmaması için Microsoft Phone üzerinden indirilmeyen oyun, artık Microsoft phone'dan da indirilebilecek. Microsoft bunu Facebook sayfalarından ilan ettiler. Facebook sayfasında sorulan' Pokemon Go, Microsoft phone'da gelecek mi'' sorusuna, yetkililer Microsoft Portekiz ekibi tarafından, Pokemon Go'nun çok yakın zamanda Windows Microsoft Phone'da yerini alacağını belirtti. Bu açıklama üzerine beklenen oyun halen mağazalarda bulunmamaktadır. Pokemon Go yapacağı bu çalışma ile daha fazla kesime hitap edecek olup, kazancına kazanç ekleyecektir. Son çalışmalarla birlikte 8 milyon üzeri insanın indirdiği Pokemon go daha fazla kişi tarafından indirilebilecektir. En çok pokemon go oyuncusunu sevindiren haber neticesinde kazançlı çıkacak olan taraf sadece Nintendo ve Nıantıc değil aynı zamanda Windows Microsoft Phone firmaları da kazançlı çıkacaktır.

 





PAYLAŞ