Pokemon Go'da Bedava Pokecoin Nasıl Elde Edilir - Haberler - indir.com

Pokemon Go'da Bedava Pokecoin Nasıl Elde Edilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-28 13:02:11
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Nintendo tarafından Temmuz ayı başı gibi yayınlanan oyun The Pokemon Company tarafından piyasaya sürülmüştür. Oyun içinde var olan teknikler ve uygulamalar tamamen 1995 yılının efsane çizgi filmi olan pokemonun sanal dünyaya aktarılmasıyla oluştu. Oyun içinde görsel efektlerin ve grafiklerin çokça kullanılmasıyla birlikte yapımcı firma olan Nintendo oyun için Arttırılmış gerçeklik oyunu ifadesini kullanmaktadır.

Oyunda var olan terimler
Oyun içinde Pokemonlarınızı tutabileceğiniz poketoplarınız vardır. Poketopların içine istediğiniz kadar çok pokemon toplayabilirsiniz. Oyunda gizli olarak bulunan pokestoplarda ise istediğiniz kadar pokemonu bulabilirsiniz. Pokemonlarınız savaştırabileceğiniz dövüş salonuna ise Poke GYM adı verilir. Burada istediğiniz oyuncu ile pokemonlarınız savaştırabilirsiniz. Oyun içince var olan para birimi olarak da pokecoin geçer. Bu para birimine ulaşmak ve kullanabilmek için en az 5. Seviyeye gelmiş olmanız gerekir. 5.seviyeye gelindikten sonra pokecoinlere sahip olmaya başlayabilirsiniz.

Bedeva pokecoin teknikleri
Oyun içinde kullanılabilen para birimi pokecoini gerçek para karşılığında satın almak yerine bedava ulaşabileceğiniz yöntemler bulunmaktadır. Pokecoinlere üç türlü sahip olabilirsiniz. Bunların birincisinde gerçek para vererek uygulama marketlerinden satın alarak ulaşabilirsiniz. Bu biraz masraflı yöntemdir. İkincisinde ise Pokestopları ziyaret ederek elde edersiniz. Ancak burada pokecoin düşmesini beklemeniz şansınıza kalmış bir durumdur. Üçüncüsünde ise Poke GYM lideri olup orayı belirli süre savunduktan sonra elde edersiniz. Tüm bu yollarla pokecoinleri ancak 5.seviyeden sonra elde etmeye başlamaya hakkınız vardır. İlk seviyelerde pokecoin kazanmanız sağlanmaz.

Kazanılan pokecoinlerle ne yapılır'
İster para karşılığı almış olun, ister bedava kazanmış olun pokecoinlerle şunları satın alabilirsiniz:
Incense :Pokemonları yanınıza çağırdığınız tozu satın alabilirsiniz. Bu tozlo yarım saat boyunca pokemon avlayabilirsiniz.
Lure modüle: Tembel oyuncuların kullandığı lure modüle, harita gördüğünüz ancak gidip almaya üşendiğiniz pokemonları yanınıza getirir.
Poke Balls: İlk levellerde ihtiyacınız olacak araçla pokemonları daha kolay yakalarsınız.
Egg Incubator: pokemon yumurtalarını kuluçkaya yatırmanızı sağlar. Böylece daha çok pokemonunuz olur.
Lucky Egg: Yumurtalar pokemonlarınızı 30 dakika boyunca daha güçlü yapıyor.
Bag upgrade: Pokemon oyuncuları çanta kapasitelerini artırmak istediğinde yardımcı olur.

 





PAYLAŞ