Pokemon GO yeniden zirveye oturdu - Haberler - indir.com

Pokemon GO yeniden zirveye oturdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-24 15:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz yaz aylarında piyasaya sürülen Pokemon GO, zirveye hızlı bir giriş yapmış, adından uzun süre söz ettirmişti. Pokemon GO'nun geçtiği süreci gerekirse, Temmuz ayında çıkışını gerçekleştiren Pokemon GO, ilk bir haftada indirilme rekorları kırmıştı. Uzun süre gündemden adı düşmeyen oyun, Ağustos aylarında birçok başarıya imza atmış ve dünya genelinde tanınır hale gelmişti. Oyuna bazı ülkelerden yasak gelmesi ve gelecek olan güncellemelerin gecikmesiyle beraber, Eylül aylarında oyuncu sayısında düşüş yaşamaya başlayan Pokemon GO, kemik oyuncusunu yine kaybetmedi. Ekim ve Kasım aylarında da yeni pokemonlar, güncellemeler ve çıkışını gerçekleştirmediği ülkelerde çıkış yapmasıyla gündeme bir kez daha giriş yaptı. Son olarak oyun hakkında çıkan haberde de, App Store'da yeniden zirveye oturduğu öğrenildi.

Pokemon severler tarafından büyük ilgiyle karşılanan popüler mobil oyun Pokemon GO, yaz aylarındaki popülerliğini yeniden canlandırmaya başlıyor. Adından daha az bahsedilmeye başlanmışken, son günlerde yeniden gündeme başlayan oyun, App Store'da ilk sıranın sahibi oldu. Pokemon GO'ya olan ilgi, Niantic'in güncellemeleri geciktirmesiyle azalmıştı. Fakat kısa bir süre önce gelen güncelleme haberi, oyunun yeniden toparlanmasını sağladı. Bu yenilik, yaz sonundan beri bekleniyordu. Gecikmeli gelse bile, oyuncuların ilgi göstermesini sağlayan bir yenilik oldu.

Güncellemeden sonra oyuna 80 yeni pokemon eklendi. Bu ekleme, oyunun dinamiklerinde ciddi değişikliklerin yaşanmasını sağladı. Bunun haricinde, oyuncuların şikayet ettiği gece haritası da düzeltildi ve başka değişiklikler de yapılarak sorunlar ortadan kaldırılmaya çalışıldı. Bu değişimler de, Pokemon GO'nun App Store'da zirveye yerleşmesini sağladı.





PAYLAŞ