Pokemon Go Türkiye Sunucusu Yakın Zamanda Açılacak - Haberler - indir.com

Pokemon Go Türkiye Sunucusu Yakın Zamanda Açılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-27 10:15:41
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Daha Türkiye'de uygulama marketlerinden indirilmeye başlanmadan APK dosyaları üzerinden indirilerek ulaştığı kitle ile adından sıkça söz ettiren Pokemon Go çok yakında Türkiye'de de uygulama marketlerinden ulaşılabilir olacak!

Niantic gerekli çalışmaları mümkün olduğunca hızlı şekilde yapmaya çalışıyor ve sunucu ağını hızla genişletmeye çalışıyor. Her gün bir iki ülkede aktifleşen sunucuları görüyoruz ve sıranın Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz. Yakın zamanda Türkiye ile birlikte Arjantin, Brezilya, Hindistan gibi ülkelerde de sunucuların listeye eklendiğini gördük, hazırlık yapılan ülkeler arasında Türkiye'yi gördüğümüzden beri yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz.

An be an MMO Server Status'ten takip ettiğimiz ve sabah saatlerinde değişikliğini fark ettiğimiz Türkiye sunucuları hakkında size bilgi vermek istedik. Değişikliği görünce hemen uygulama marketlerini yokladık fakat henüz Google Play ve App Store gibi uygulama marketlerinden ulaşılabilir olmadığını gördük. Bir süredir diğer (others) kategorisi altında bekleyen ve karşısında saat yazan Türkiye için artık serverların açılma zamanı yaklaşmış olmasının habercisi olarak karşısında saat değil soru işareti var, bu da demek oluyor ki çok yakın zamanda Türkiye sunucuları aktifleşecek ve uygulama marketlerinden indirebileceğiz.

Pokemon GO oyunu hayatımıza girdiğinden beri sizleri Pokemon GO oyunu ve gelişmeleri hakkında bilgilendirmeye çalışıyoruz. Sizler de pokemon.indir.com adresinde tüm gelişmeleri takip edebilir ve evrimelştireceğiniz (evolve) pokemonun gücünün kaç CP'ye yükseleceğini Pokemon Go CP Hesaplayıcı ile öğrenebilirsiniz. Bizi takp edin :)





PAYLAŞ