Pokemon Go Oyununa 80 Yeni Pokemon Eklenecek - Haberler - indir.com

Pokemon Go Oyununa 80 Yeni Pokemon Eklenecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-17 17:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Tüm dünyada indirme rekorları kıran ve yılın en başarılı çıkış yapan oyunu seçilen Pokemon Go kullanıcılarını kaybetmemek için oyun içerisinde yeniliklere devam ediyor. 2016 yaz döneminde hayatımıza giren bu oyun tüm dünyada bir çılgınlığa dönüşmüş ve neredeyse oynamayan kalmamıştı. Ancak bu hızlı çıkış bir süre sonra yavaşlayarak oyuncu kaybetsede hala sabit kitlesini korumaya devam ediyor. Oyuncu kaybetme dönemini geçirsede yapımcı olan Niantic Labs hala ciddi paralar kazanmaya devam ediyor. Firmanın oyuna verdiği önem düzenli olarak gönderilen güncellemeler ile belli oluyor.

Pokemon Go oyununa yeni gelecek güncelleme ile ise oyunculara avlanabilmesi için yeni 80 adet Pokemon eklenecek. Johto bölgesinden gelecek olan yeni pokemonlar arasında Chikorita, Totodile ve Cynadaquil gibi pokemonlarda bulunacak. Bundan önceki güncelleme ile eklenen Togepi ve Picku pokemonlarının yanı sıra yeni pokemonlar ile aniden karşılaşabilecek. Hatırlarsak Togepi ve Pichu'a erişmek için yumurtalarını çatlatmak gerekiyordu. Diğer yandan oyun güncellemesi ile beraber yeni pokemonlar haricinde çeşitli yenilikler ve farklılıklarda bulunacak.

Geliştirici firma Niantic Labs tarafından yapılan açıklama ile yeni karşılaşılan Pokemonların o anının değiştirildiği ve rakibi yavaşlatma gibi özelliklerinde karakterlere kazandırıldığı belirtildi. Yeni kostümler ve yeni görünümlerde güncelleme ile yeniliklerden biri. Ayrıca oyun içerisinde kullanıcı karakterini geliştirmek için yeni eklenecek olan evrimleşme araçlarınıda kullanabilecek.

Son güncelleme geniş kapsamı ile oyun içerisinde birçok değişikliğe neden olacak gibi duruyor. Firma CEO'sunun yaptığı açıklamaya göre Pokemon Go oyuncularını daha birçok yenilik bekliyor. Devam eden açıklamada oyunun hala desteğe ihtiyaç olduğunu ve rahat bir şekilde geliştirilebileceğini belirtiyor. Yakın zamandaki güncellemeler ile oyuncuların karşısına çeşitli etkinlikler ve yeni özellikler çıkacağı beklentiler arasında.





PAYLAŞ