Pokemon GO Locations Server Hatası ve Çözümü - Haberler - indir.com

Pokemon GO Locations Server Hatası ve Çözümü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-28 09:51:31
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

?Arttırılmış Gerçeklik? olarak piyasaya sunulan Pokemon Go her yaş grubundan insan piyasaya sunulduğu ilk günden itibaren sokağa döktü. Sosyal yaşamın her köşesinde olan pokemonları avlamak, eğitmek ve dövüştürmek için insanlar birbirleriyle yarışır hale geldiler. Oyunu oynarken bazen oyuncudan kaynaklanan bazen de sistemden kaynaklanan hatalar sonucunda oyun ya donmakta ya da yavaşlamaktadır. Nintendo ve Niantic kurucu firmalar olarak oyunda çıkan hataları çözmek için çözüm üretse de son zamanlarda hatalarla sıkça karşılaşılmaktadır. Bu da yediden yetmiş pokemon oyuncularının canını sıkmaktadır. Oyun hileleri, şarj sorunu derken şimdilerde ise sistem hatası görülmektedir.

Pokemon oynarken ortaya çıkan hatalar

Pokemon Go oynarken insanların en sık yaşadığı sorunlardan bir tanesi şarj sorunudur. Oyun sürekli konum istediği için cihazın şarjının bitmesine nede olabilir. Buna engel olmak için oyun oynarken bulunduğunuz konumun uydu görüntüsünü Google maps üzerinden indirmeniz yeterli olacaktır. Bir diğer çözü ise oyunun ekran içinde büyütülerek oynanmasıdır. Bu sorunlar dışında bir de sistem kaynaklı olan sorunlar vardır.  Bunlardan birisi Locations Server Hatası olarak karşımıza çıkar.

Pokmenon Go?daki Locations Server Hatasının Çözümü

Pokemon Go üreticisi olan Nintendo ve Niantic oyunun Locations Server hatası verdiğini öğrenince çözüm arayışına girdiler. Oyunun donmasına ve yavaşlamasına neden olan sorunun çözümü için yapmanız gerekenleri yapımcı firmalar açıkladılar. Bunun için öncelikle telefonunuzun ayarlar kısmını açmanız gerekiyor. Ardından aşağıdaki telefon hakkındaki seçeneğe dokunmalısınız. Daha sonra burda yazılım bilgileri seçeneğine dokunduktan sonra yapım numarası seçeneğine 7 kez dokunarak geşitirici ayarları açmalısınızdır. Burada işleminiz bittikten sonra tekrar ayarlar kısmına dönerek geliştirici seçeneklere dokunun. Buraya dokunduktan sonra aşağıya inerek sahte konumlara izin ver seçeneğinde bulunan işareti kaldırın. Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra akıllı cihazınız artık Pokemon Go oynarken Locations Server hatasını bir daha size sunmayacaktır. Yaptığınız işlemlerle sorunu çözmüş olursunuz. Bundan sonra pokemon go oynarken cihazınız Locations server hatası yüzünden donmayacak ve yavaşlamayacaktır. Yavaşlama ve donma varsa cihazınız çık ısınmış olabilir ya da virüs bulaşmış olabilir. Bu sorunları çözdükten sonra gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz.

 





PAYLAŞ