Pokemon GO, Jose Mourinho'yu Bile Çileden Çıkardı! - Haberler - indir.com

Pokemon GO, Jose Mourinho'yu Bile Çileden Çıkardı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-30 17:22:15
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Tüm dünyada çıldırırmışçasına oynanan Pokemon Go, insanları adeta hipnoz etmişçesine kendine bağlamaktadır. İnsanlar iş aralarında ve mesailerinde dahi Pokemon oynamaya devam etmektedirler. Bu durumdan haliyle rahatsız olan pek çok insan bulunur. Bunlar arasında Jose Mourinho'da yerini aldı. Mancheser United'ın yeni menajeri olan Jose Mourinho, futbolcuların kulis de bile pokemon go oynamasından rahatsız olduğundan dolayı, kuliste Pokemon Go oynanmasını yasakladı.

Tutku Haline Gelen Oyun
İnsanları sürekli pokemon avlamak, eğitmek ve savaştırmak ihtiyacı hissettiren oyun Pokemon Go tüm dünyada çılgınca oynanır. Oyunun çıkış merkezi olan Japonya'da bile bu kadar çok oynanmayan oyun diğer ülkelerde herkesi sokağa dökmüştür. İnsanların işlerini aksatmasına neden olan Pokemon Go çılgınlığı sonucunda sinir olan insan sayısı artmaktadır. 7.5 milyon insan tarafından oynana oyun sadece iki ülkenin uygulama marketlerinden indirilebilirken, diğer ülkelerde APK mirror üzerinden indirilerek oynanmaktadır. Oyunun istenilen saat diliminde ve istenilen yerde oynanması da oyuncuların hayatını aksatmasına neden olur. Ünlü ünsüz herkesin oynadığı oyun furyasına en son Manchester United futbolcuları da eklendi. Söylenenlere göre futbolcular kuliste bile ellerinde telefonlarla pokemon go oynadıkları için antrenmanın aksamasına sebebiyet vermişler. Bunun üzerine takımın yeni menajeri olan Jose Mourinho çıldırarak, oyunculara kuliste pokemon go oynamasını yasaklamıştır.

Manchester Yetkilisinin Pokemon Go Kararıyla İlgili açıklaması
Pokemon Go'nun oyuncular tarafından bu kadar çok oynanmasına ve alınan karara dair Manchester yetkilisi şu açıklamalarda bulundu. İngiliz Daily tarafından yapılan açıklamada; Menajerin personel ve oyuncuyla ilişkisinin iyi olduğunu, futbolcuların daha iyi dilenebilmeleri ve maçlara konsantre olmaları için Pokemon Go'nun maçlardan 48 saat önce bırakılmasını istediğini söyledi. Jose Mourinho tamamen futbolcuları düşünerek bu kararı aldı.

Pokemon Go'nun Bağımlılık Yaptığı Oyuncular
Pokemon Go yayınlandığı andan itibaren yediden yetmişe herkesi kendine bağlamaktadır. Manchester United oyuncuları da buna dahildir. Oyuncular arasında en çok Pokemon Go oynayan diğer oyuncular; Antoine Griezmann, Pierre Emerick Aubameyang gibi oyunculardır. Bu ismini saydığımız oyuncular Manchester United oyuncuları değildir. Ancak her yerde olduğu gibi tüm futbol takımlarından da bu oyunun bağımlıları çıkmaktadır.

 





PAYLAŞ