Pokemon Go, 31 Ülkede Daha Yayınlandı - Haberler - indir.com

Pokemon Go, 31 Ülkede Daha Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-17 14:28:20
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Pokemon GO, yaşadığı düşüşten sonra yeniden eski popülerliğini kazanma çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak yapımcların attığı adım, Pokemon GO'yu 31 ülke de daha yayınlaması oldu.

Pokemon Go, ilk çıktığında gördüğü ilgiyi son zamanlarda kaybetmeye başlamış, oyuncu sayısında düşüş yaşamıştı. Çıktığı ilk haftada milyonlara ulaşmayı başaran oyun, son iki aydır oyuncu sayısında düşüş yaşamaya başladı. Bu durum oyunun yapımcı firması Niantic'i harekete geçirdi. Oyuncuların oyundan şikayetleri arasında güncelleme isteği yer alıyordu. Oyuna güncelleme getirileceğine dair bazı haberler yayınlanmıştı. Ama henüz tam anlamıyla bir değişikliğe gidilmedi. Son olarak oyuncu sayısını arttırmaya yönelik atılan adım, oyunun 31 ülkede daha yayınlanması oldu.

Pokemon GO yapımcısı Niantic, oyunun oyuncu sayısında yaşanan düşüş sebebiyle çalışmalarını sürdürerek sahip oldukları kemik oyuncuyu ellerinde tutmaya çalışıyor. Oyuna güncelleme geleceğine dair çıkan haberlerden sonra, yeni bir haber de ilgilenenlerle paylaşıldı. Bu adım sayesinde oyunun oyuncu sayısında artış görülmesi mümkün. Pokemon GO, 31 ülkede daha oynanmaya başladı. 31 ülkeden oyunu indirecek olan oyuncular sayesinde, Pokemon GO yeniden güncelliğini kazanabilir. Oyunun yayınlandığı 31 ülkenin ismi şu şekilde; Kenya, Madagaskar, Malavi, Mauritius, Mozambik, Ruanda, Seyşeller, Tanzanya, Uganda, Zambiya, Çad, Gabon, Sao Tome ve Principe, Mısır, Fas, Botsvana, Namibya, Güney Afrika, Svaziland, Benin, Burkina Faso, Yeşil Burun Adaları, Fildişi Sahili Cumhuriyeti, Gambiya, Gana, Gine-Bissau, Liberya, Moritanya, Nijer, Sierra Leone, Togo.

Şu an için sadece Çin ve Güney Kore 'de oynanmayan Pokemon Go için, oyunun CEO'su Tsunekazu Ishihara, bu bölgelerde de oynanmak istediklerini dile getirdi. Burada olamamalarının sebebini, bu ülkelerin Google Haritalar uygulamasına sınırlı erişim izni vermelerine dayandırdı.

 





PAYLAŞ