Plex, Medya Oynatıcısı Plex Pass'ı Aktif Etti - Haberler - indir.com

Plex, Medya Oynatıcısı Plex Pass'ı Aktif Etti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-20 10:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çevrimiçi film ve bulut depolama servisleri son zamanlarda bir hayli artmaya başladı. Özellikle film tarafında Global'de Netflix'in ülkemizde de aktif olması bir hayli sevindirmişti. Bulut depolama servisi olarak Plex firması geçtiğimiz Eylül ayında Plex Cloud isminde bir çevrim içi medya oynatma playerini Beta olarak piyasaya sürmüştü. Söz konusu bu yeni çevrim içi oynatma uygulaması ile kullanıcılar içeriklerini yerel bir bilgisayar veya NAS sistemi ile bulut hesabında saklayabilecekler. Bu yeni Plex özelliği nihayet tüm Plex Pass abonelerine de açıldı.

Plex'in kullanıcılara sunduğu bu yeni özellik ile kullanıcılar müzik, film yada TV programı içeriklerine online medya oynatıcı ile her noktadan erişebilecekler. Tabi ücretli olan bu platformun aylık olarak belli bir ücretli bulunuyor. Aylık 4.99 dolar olarak ya da yıllık 39.99 dolat fiyat ödeyerek bu sisteme abonelik yapabileceksiniz. Plex bu ücretler kapsamında kullanıcılarına kendi istedikleri dosyalarını bulut servisinde depolamaları için dijital bir ortam sağlamakta.

Piyasada bulunan diğer bulut depolama sistemleri olan OneDrive, Google Drive ve Dropbox ile entegre bir şekilde çalışabilecek. Fakat kullanıcı bu servislere bağlı kalmadan daha fazla dosyalarını sığdırmak istediklerinde ekstra bir ücret ödemeleri gerekmekte kalacaklar. Arşivinde çok daha fazla içerik ve dosya bulunan ve bu içerikler için kendi Netflix'lerini oluşturmak isteyenler için ise Plex bulut medya sunucusunun bir çözüm olabileceği beklenmekte.

Sizde çevrimi için bir hem bulut depolama sistemi hemde medya oynatıcısı satın almayı düşünüyorsanız, Plex'i tercih edebilirsiniz.





PAYLAŞ