Playtable isimli yeni bir online masa oyunu piyasaya sürülüyor! - Haberler - indir.com

Playtable isimli yeni bir online masa oyunu piyasaya sürülüyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-16 15:50:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Oyun

San Francisco merkezli Block Party şirketi blockchain teknolojisini kullanarak masa oyunları oynamak için yeni bir yol geliştirdi: PlayTable, video oyun konsolu ve masa büyüklüğünde bir tabletin bir melezi. Masa oyunları oynama deneyimini geliştirmek için tasarlanan sistem, Catan, Ride Bilet ve Texas Hold 'Em gibi popüler tahta oyunlarının dijital sürümleri ile başlayacak ve Blockchain tekniğinin nasıl oynandığını nasıl değiştirebileceğini gösteren Battlegrids adlı ısmarlama bir oyun.

PlayTable, fiziksel oyun parçalarından veya kartlardan bilgi okuyabilir ve daha sonra bu bilgileri güvenli bir şekilde çevrimiçi olarak saklayabilir böylece yaptığınız her hareket, örneğin, mage veya savaşçı parçanız kaydedilir ve kaydedilir. Bu, bireysel parçaların zaman içinde yukarı ve aşağı doğru değişmesine ve oyuncular arasında işlem yapmasına izin verir.

 

Activision?ın Skylanders, Nintendo?nun Amiibo veya Lego Dimensions oyun  paketlerinde olduğu gibi, PlayTable da dijital oyunlarda kullanılan fiziksel oyun veya parçalara izin veriyor. Teorik olarak, herhangi bir nesne bir oyun parçası olarak kullanılabilir: PlayTable bir radyo frekansı tanımlama (RFID) etiketi ile herhangi bir şey okuyabilir, böylece 3D bir parça basabilir, üzerine bir etiket atar ve bir oyunda kullanabilirsiniz. Bilgiler konsolda veya asıl parça yerine blok zincirinde depolandığından, herhangi bir yerde - örneğin, rekabetçi bir etkinlikte veya bir arkadaşınızın evinde - kullanabilirsiniz.

 

Ayrıca karmaşık tahta oyunları için kuralların izlenmesi ihtiyacını ortadan kaldırıyor. PlayTable, her hareketi kaydeder ve birisinin tekelini Monopoly bankasına sokup götürmediğine dair tartışmalara son verir. Akıllı telefonlar, örneğin özel poker ellerini görüntülemek için PlayTable'a bağlanabilir.

 

Başlangıç ??teklifi olarak 349 $ 'dan başlayan PlayTable, geleneksel masa oyunları koleksiyonundan daha pahalı. Ancak masa üstü oyunların yeniden popülerliği, sistem için büyük bir potansiyel kitle olduğu anlamına geliyor.





PAYLAŞ