PlayStation VR'ın Türkiye çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

PlayStation VR'ın Türkiye çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-23 14:50:47
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Oyun dünyasında sanal gerçeklik olgusu gitgide yaygınlaşırken, bu anlamda yeni ürünü beklenen Playstation kullanıcılarını daha fazla bekletmedi. PS VR'ın Türkiye için çıkış tarihi hakkında bilgi verildi.

Sanal gerçeklik olgusu, ilk duyulduğu andan itibaren oyun dünyasında ilgi gören bir konu haline geldi. Oyuncular tarafından ilgiyle karşılanan bu durumdan son günlerde oyun dünyasının en popüler konularından birisi haline geldi. Bu anlamda adım atan isimlerden birisi, oyun camiasının en bilinen isimlerinden biri olan Sony oldu. Sony önceki zamanlarda, PS VR cihazının duyurusunu yapmıştı. Duyurunun ardından cihaz herkes tarafından merak içerisinde beklenmeye başladı. Sony'den cihazla alakalı olarak beklenen haber sonunda geldi ve cihazın Türkiye için çıkış tarihi hakkında bilgi verildi. Aynı zamanda, cihazla alakalı olarak yapılan ön inceleme konusunda da bazı bilgiler paylaşıldı.

Sony tarafından tasarlanan PS VR'dan beklenen haber geldi ve cihazın Türkiye için çıkış tarihi hakkında bilgi verildi. Aynı zamanda yapılan ön inceleme konusunda da cihazla alakalı birçok bilgi paylaşımında bulunuldu. Ön inceleme konusunda verilen bilgilere bakıldığında, cihazın tasarımının şık olarak tasvir edildiği görülüyor. Oval hatlara sahip lan PS VR, ağırlık olarak da oldukça hafif. Kullanımı rahat olan PS VR, alnınıza gelecek şekilde konumlandırılmış destek sayesinde, oyunculara kolay bir kullanım sunuyor. PS VR'A gelen bir eleştiri,  kulak üstü kulaklık kullanımı ile alakalı. Kulak üstü kulaklık kullanımı anlamında pek rahat olmadığı söyleniyor. Bunların yanı sıra, birçok oyun türünün PS VR cihazıyla deneyimlenmesi imkanı oyunculara sunuluyor.

PS VR'ı kullanmak isteyen oyuncular, PlayStation Camera'ya sahip olmanız gerekiyor. Bu kamera, PS VR kutusu içerisine dahil edilmiyor. Fakat oyunculara PS VR'la beraber küçük demo oyunların yer aldığı PlayStation VR Worlds hediye ediliyor. Bunların dışında kutuda,  sanal gerçeklik gözlüğü ve kulakiçi kulaklık yer alıyor. Görüntü kalitesi anlamında bakıldığında ise, daha iyi olabileceği söyleniyor. Merakla beklenen PS VR, Türkiye'ye 24 Ocak itibariye gelecek.

 





PAYLAŞ