Playstation Plus'ın Mart ayı oyunları açıklandı - Haberler - indir.com

Playstation Plus'ın Mart ayı oyunları açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-16 05:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Üyelerine her ay ücretsiz oyunlar sunmaya devam eden Playstation Plus, bu ayki oyunlarının isimlerini açıkladı. Uygulama son aylarda oyunculardan sunduğu ücretsiz yağımlar doğrultusunda bazı tepkiler alıyordu. Bu ay sunulacak olan oyunlara bakılırsa, oyun severleri eğlenceli ve eski oyunlara göre daha hareketli yapımların beklediği söylenebilir.

Bu ay çıkacak oyunlar arasında göze çarpan iki oyun ismi görünüyor. Bunlardan biri Disc Jam, diğeri ise Tearaway Unfolded. Disc Jam henüz yeni oyunlar arasında gösterilebilecek bir yapım. Oyun tenis ve masa hokeyinin birleşimi olarak göze çarpıyor ve yapı olarak basit bir oyun. 2 ya da 4 kişiyle oynanabilen bir oyun. Oyuncular, oyunda ellerindeki diski, rakiplerinin ulaşamayacakları yerlere fırlatarak, puan kazanmaya çalışıyorlar. Henüz yeni olmasına rağmen, PS Plus üyeleri oyunu ücretsiz deneyimleyebilecek.

Bir diğer dikkat çeken yapım Tearaway Unfolded ise BAFTA ödüllü ve eğlenceli oynanışıyla oyuncuları memnun edecek gibi görünüyor. Oyunun oynanışının eğlenceli olmasının yanında, grafiksel anlamda da oldukça renkli bir yapım. Bu eğlenceli oyun da, ücretsiz oyunlar arasında yer alacak. Kısa bir süre içerisinde PS Plus üyelerine ücretsiz olarak sunulacak olan yapımların tamamı şu şekilde;

Disc Jam, PS4

Tearaway Unfolded, PS4

Under Night: In-Birth, PS3

Earth Defense Force 2025, PS3

Lumo, PS Vita (crossbuy ile PS4'te)

Severed, PS Vita

 





PAYLAŞ