Playstation 5 Ne Zaman Gelecek? - Haberler - indir.com

Playstation 5 Ne Zaman Gelecek?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-28 12:24:57
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Sony son olarak oyun dünyasına PS 4 Pro ve PS 4 Slim'i tanıtarak adından söz ettirmişti. Şimdi ise 2018'de piyasaya sürüleceği konuşulan PS 5 ile yeniden gündemde.

Sony geçtiğimiz günlerde düzenlediği Playstation Meeting etkinliğinde yeni ürünleri Playstation Pro ve Playstation Slim modellerini tanıtmıştı. Yeni modelleriyle de uzun süredir gündemde adından söz ettirmekte ve oyuncuları heyecanlandırmaktaydı. PS 4 Pro ve PS 4 Slim'in çıkış tarihleri de için oyuncular Sony'den merakla haber beklemekteydi. Oyuncular Sony'den bu iki modelle alakalı yeni haberler beklerken, Sony başka bir model ile yeniden gündeme bomba gibi düştü. Oyun camiası Sony'den PS 4 Pro ve PS 4 Slim'in çıkış tarihini beklerken, Sony PS 5'in haberini verdi.

Sony, son günlerde yeni modelleriyle uzun süre gündemde kalmayı başararak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde yaptığı Playstation Meeting etkinliğinden sonra da, daha sık konuşulmaya başlandı. Etkinlikte tanıtmış olduğu yeni modelleri PS 4 Pro ve PS 4 Slim, herkes tarafından merakla beklenmekteyken, Sony başka bir haberle daha yeniden ilgiyi üzerine topladı. Bu yeni haber, Damian Thong adındaki analist tarafından paylaşılan PS 5 modelinin çıkış tarihi oldu. Damian Thong, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalarda, PS 5'in çıkış tarihinin belli olduğunu söyledi. Thong'un açıklamasında: 'Nintendo firmasının yeni konsolu Nintendo NX, içinde bulunduğumuz Eylül ayın sonlarına doğru tanıtılacak. Sony firmasının yeni jenerasyon konsolu Playstation 5 ise 2018 yılının 2. yarısında piyasaya sürülecek.' ifadeleri yer aldı. Ortaya atılan bu iddia ile akıllara 2018'in ikinci yarısında Playstation 4'ün 5. Yaşını kutlayacak olması gelince, ihtimaller güçlendi. Bu açıklama sonrasında Sony'den açıklama gelip gelmeyeceği ise merak konusu.

 





PAYLAŞ