PlayStation 4 Slim'e yeni renk seçeneği geliyor - Haberler - indir.com

PlayStation 4 Slim'e yeni renk seçeneği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-16 18:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

PS 4, geçtiğimiz yıl içerisinde, özellikle sonbahar aylarında yeni modelleriyle beraber en çok konuşulan oyun konsollarından biri olmayı başardı. Genel itibariyle yıl içerisinde en çok satılan oyun konsolu markalarına bakıldığında da, PS 4 listenin başında yer aldı. Sonbahar aylarında çıkarılan modellerden biri olan PS 4 Slim, ince tasarımıyla oyuncuların dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştı. Daha ince ve daha küçük olmasıyla tercih sırasında üst sıralarda olan PS 4 Slim siyah renkli olarak piyasaya sürüldü. Geçtiğimiz haftalarda, modelin yeni renk seçeneği oyun tutkunlarına tanıtıldı.

Eylül aylarından oyun tutkularının beğenisine sunulan PS 4 Slim, piyasaya ilk sürüldüğünü siyah renkli olarak sunulmuştu. İnce ve küçük olması, bunun yanında performans olarak da PS 4'ten geri kalmaması, oyun tutkunlarının bu modeli tercih etmesinde önemli rol oynayan faktörlerden oldu. Sony, kullanıcıların PS 4 Slim'e gösterdiği ilgiyi göz önünde bulundurarak, oyuncularına yeni bir renk seçeneği daha sundu. Geçtiğimiz haftalarda PS 4 Slim'in beyaz renklisi tanıtıldı. Tanıtılan bu beyaz renk, şimdilik 500 MB'lık bir model olarak çıktı. Bu modeli alan kullanıcılara, beraberinde  DualShock 4 oyun kumandası da verilecek.

Beyaz renkli PS 4 Slim'in, Avrupa'da 24 Ocak tarihi itibariyle 300 dolardan satışa sunulacağı açıklandı. Japonya'da 23 Şubat'ta oyun severlerle buluşacak olan modelin, Amerika'da satışının olup olmayacağına dair henüz bilgi verilmedi.





PAYLAŞ