PlayStation 4 için gelecek 5.50 güncellemesi detayları - Haberler - indir.com

PlayStation 4 için gelecek 5.50 güncellemesi detayları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-06 12:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Sony'nin en son çıkan ve oyun tutkunları tarafından büyük ilgi gören oyun konsolu PS4, geçtiğimiz yıl satış rakamlarıyla birçok kez rekora imza attı. PS Pro modeli ile oyun tutkunlarına üst düzey performans sunan oyun konsolu, 2016 yılında piyasaya sürüldükten sonra, zaman zaman güncellemeler alarak geliştirilmeye devam etti. Konsol için en son yayınlanan güncellemeden sonra, şimdi 5.50 güncellemesi duyuruldu. Güncellemenin beta sürümü, NeoGAF, Reddit ve ResetERA gibi farklı internet platformunu kullanan PS4 kullanıcıları tarafından indirilmeye başlandı. Fakat PS 4 kullanıcıları, gelen güncellemeden yine pek memnun kalmış değil. Çünkü beklenen bazı özellikler, 5.50 güncellemesiyle yine gelmedi.

Sony, ilerleyen günlerde PS 4 kullanıcıları için son güncellemesi 5.50'yi yayınlamaya hazırlanıyor. NeoGAF, Reddit ve ResetERA gibi forum sitelerini kullanan PS 4 sahiplerinden bazıları, güncellemenin beta sürümüne önceden kayıt olup indirerek, ne gibi değişikliklerin geldiğini gördüler. Şu anda erişime kapalı olan beta sürümü hakkında bilgiler, deneme imkanına sahip olan oyun severler tarafından paylaşıldı. Oyuncuların uzun zamandır beklediği değişikliklerden biri olan SP Network isim değiştirme özelliği, 5.50 güncellemesinde de getirilmedi. Fakat PS 4 Pro kullanıcılarına sunulması beklenen System-Wide Supersampling güncellemeyle beraber konsola geldi. System-Wide Supersampling, geniş ekran kullananların daha iyi bir görüntü elde etmesine olanak tanıyacak. Bunun yanı sıra sistem içerisinde, topluluklar ve arkadaş grupları gibi takımlar oluşturulabilecek. Bu sistemin, yeni turnuva özelliği için kullanılacağı düşünülüyor

PS4 kullanıcıları, güncellemeden sonra daha düzgün bir kütüphaneye sahip olabilecekler. Sistemde, satın alınan oyunların bulunduğu ve Playstation Plus oyunlarının yer aldığı iki ayrı kütüphane bulunacak. Oyuncular, satın alınan oyunların bulunduğu kütüphanede, istedikleri oyunu saklayabilecekler. Bir diğer yenilik de, oyuncuların hoşuna gidecek yeniliklerden olan, bildirimler kısmındaki tüm bildirimlerin artık silinebilecek olması.





PAYLAŞ