Play Store'da En Fazla İndirilen 20 Uygulama - Haberler - indir.com

Play Store'da En Fazla İndirilen 20 Uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 9 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-01 11:46:14
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Son dönemin en popüler, en çok indirilen ve oynanan Google Play uygulamalarının bulunduğu listemize hoşgeldiniz. Tüm uygulamaların indirme linkleri yazımızın sonunda mevcuttur, yazımızın sonunda uygulamaları istediğiniz gibi indirebilirsiniz.

1.WhatsApp Messenger

Whatsapp Messenger

WhatsApp Messenger, aynı uygulamayı kullanan kişiler ile anında mesajlaşmanızı, dosya/resim/ses paylaşmanızı sağlayan bir uygulamadır. WhatsApp Messenger, en yaygın iletişim uygulamalarından biridir. Telefon numaranızı girdikten sonra, bu uygulamaya sahip olan listenizdeki tüm kullanıcıları listeler. Böylece onlarla iletişime geçmeye başlayabilrisiniz.

 

2.Instagram

instagram

Akıllı cihazınızın kamerasını kullanarak çektiğiniz fotoğrafları anında Instagram üye hesabınıza gönderebilmenizi ve bu fotoğrafları arkadaşlarınız ya da aileniz ile paylaşabilmenizi sağlayan uygulama ile ayrıca çektiğiniz fotoğrafları uygulama içerisinde bulunan pek çok hazır filtreleme yöntemini kullanarak düzenleyebilir ve Instagram sosyal ağı üzerinde paylaşabilirsiniz.

 

3.Messenger

facebook messenger

Facebook Messenger uygulaması sayesinde Android işletim sistemine sahip cihazlarınızı kullanarak, Facebook sayfasına gitmeden arkadaşlarınız ile hızlı ve kolay bir şekilde sohbet edebilirsiniz.

 

4.Facebook

facebook

Facebook for Android, gittiğiniz her yerde arakadaşlarınızla iletişim halinde olabilmek için, android cihazlarınızdan Facebook'a kolayca erişimizi sağlayan bir uygulamadır.

 

5.letgo: 2. El Eşyaları Al & Sat

letgo

letgo; yaşadığınız bölgede ikinci el eşyalarınızı kolayca satabileceğiniz veya alabileceğiniz harika bir uygulama. Kullanmadığınız veya ihtiyacınız olmayan eşyalarınızı 30 saniye içerisinde yayınlayabilir ve hızlı, güvenli bir şekilde satabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak Android kullanıcılarına sunulan uygulama alıcı ve satıcı için oldukça büyük avantajlar sağlıyor. Kullanıcı gizliliğini ön planda tutan uygulama hiç bir şekilde özel bilgilerinizi 3. kişilerle paylaşmıyor.

 

6.BiP Messenger

bip messenger

Anlık mesajlaşma uygulamalarına alternatif olarak kullanabileceğiniz Turkcell BIP uygulaması sayesinde aileniz, arkadaşlarınız ya da rehberinizdeki kişiler ile gerçek zamanlı olarak mesajlaşabilirsiniz.

 

7.Turkcell Hesabım

Turkcell Hesabım

Android işletim sistemine sahip olan tüm tablet ve mobil cihazlarınıza yükleyebileceğiniz Turkcell Hesabım uygulaması, Turkcell' li kullanıcıların hatları ile ilgili bir çok işlemi gerçekleştirebilecekleri kullanışlı bir uygulamadır. Türkiye' nin ve dünyanın operatör devi Turkcell' in geliştirmiş olduğu Turkcell Hesabım uygulaması ile faturalı ya da hazır kartlı olan hattınızı kullanım ihtiyaçlarınıza göre istediğiniz şekilde şekillendirebilirsiniz. Uygulamayı kullanarak hattınıza ilişkin fatura detaylarınızı görüntüleyebilir, inceleyebilir ve ödeme yapabilir, TL. yükleme, Nar ve İnternet paketi satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

 

8. Snapchat

Snapchat

Snapchat, uygulaması farklı modüllere sahip olarak arkadaş çevreniz ile sohbet ortamı sunan bir mesajlaşma yazılımıdır. Uygulama, kullanıcılara gerçek zamanlı bir şekilde arkadaşlarınız ile anlık olarak mesajlaşabilme, mesaj bırakma, ileti göstertme gibi modüller ile haberleşme seçenekleri sunan bir yazılımdır.


9.AliExpress Shopping App - Coupons For New User

Aliexpress

AliExpress Shopping App, Android cihazlar üzerinden ücretsiz olarak indirilip kullanılabilen alışveriş uygulamalarından bir tanesi.. Uygulama Alibaba.com adlı sitenin bir parçası olarak geliştirildi. AliExpress'te giyimden, aksesuara, güzellik ve sağlık ürünlerinden, teknolojik aletlere, yazılım ürünlerinden ayakkabı ve takılara kadar bir çok alanda ürün imkanı sağlıyor. 25 farklı kategoride 100 milyondan fazla ürün barındıran uygulama, kullanıcılarının yurt içinde bulamadığı ürünleri kullanıcılarına sunuyor. Kullanıcıların almak istedikleri ürünleri çok daha ucuza yurt dışından getirterek alıcılarına ulaştırıyor.

 

10.Facebook Lite

Facebook Lite

Giriş seviyesi Android telefonlar için geliştirilen Facebook Lite, mobil bağlantı hızı yavaş olan ülkelerde ideal kullanım imkanı sağlayan ücretsiz bir sosyal ağ uygulamasıdır. Standart Facebook uygulamasındaki gibi zengin özelliklere sahip olmayan Facebook Lite, kullanıcıların arkadaşlarıyla mesajlaşmasına, grup konuşmaları yapmasına, arkadaşlarından bildirim almasına ve paylaşımlara yorum yapılmasına imkan tanıyor.

 

11.e-Devlet Kapısı

E-devlet kapısı

Vatandaşların mobil cihazlar üzerinden kolayca devlet işlemlerini gerçekleştirmeleri için yapılmış E-Devlet uygulaması, www.turkiye.gov.tr adresinde yapılabilen tüm hizmetleri içermektedir. Uygulama Android 4.0 ve üzeri cihazlar için uygundur. Daha eski sürüme sahip olan cihazlar eski E-Devlet Kapısı uygulamasını kullanabilir.

 

12.Faladdin - Sihirli Fal

falaaddin

Kahve falı mı? Faladdin, günün her saati, dünyanın 128 ülkesinde sihirli bir fal deneyimi sunuyor. Kahve fincanı ve tabağının fotoğraflarını çekip gönderin. En hızlı ve gerçekci fal baktırma deneyimini tamamen ÜCRETSİZ yaşayın.

 

13.Vodafone Yanımda

Vodafone Yanımda

Hayatınızı kolaylaştıracak uygulamalardan bir tanesi ile karşı karşıyasınız. Operatör olarak vodafone'yi kullanıyorsanız Android işletim sistemi taşıyan mobil cihazınızda mutlaka bulunmasa gereken uygulamalardan Bir tanesi de Vodafone Yanımda uygulamasıdır. Uygulamamızı mobil cihazınıza ücretsiz indirebilir ve günlük zamanınızdan tasarruf edebilirsiniz. Vodafone Self Servis uygulaması, yeni ismi olan Vodofone Yanımda ismi ile hizmetinize sunulmuştur. Uygulamamız Vodafone Türkiye şirketi tarafından geliştirilmiştir. Peki Vodofone Yanımda uygulaması ile neler yapabilirsiniz; tarifenizdeki ve paketlerinizdeki kalan kullanımları, güncel faturanıza dair detayları öğrenebiliyorsunuz, faturanızı ödeyebiliyor, Cep Lira (Faturasız hatlar) yükleyebiliyorsunuz, tarife değişikliği yapabiliyor, ek paket satın alabiliyorsunuz, farklı büyüklükteki Android widget'ları ile kalan kullanım ve bakiyenizi her an kolayca takip edebiliyorsunuz, 3G'nizi açmaktan tutun da, hattınızı yurtdışı kullanımına açıp kapatmaya kadar daha birçok işlemi kolayca halledebiliyorsunuz.

 

14.sahibinden.com

sahibinden.com

Sahibinden.com, uygulaması binlerce kullanıcı tarafından milyonlarca ilanı içerisinde barındıran bir sosyal alışveriş pazarı yazılımıdır. Genel olarak İnternet sektöründe farklı kategoriler de özellikle emlak ve taşıt sektöründe sanal anlamda alıcı ile satıcıyı buluşturarak onlarca satışa yardımcı olan özel yapıda bir uygulamadır. Bu uygulama Windows mobile işletim sistemi kullanıcılarına tüm sahibinden.com özellikleri ile kullanıcı girişi yaparak direkt kullanım seçeneği sunan bir uygulamadır.

 

15.MVT Müzik

MVT Müzik

Android platformundaki en iyi müzik indirme uygulamalarından olan MVT Müzik, telefonunuza saniyeler içerisinde müzik indirip internetiniz olmadan indirdiğiniz müzikleri dinleme imkanı sunuyor. 

 

16.Google Play Oyunlar

Google Play Oyunlar

Android kullanıcılarının yeni oyunları keşfedebilmesini kolaylaştırmak amacı ile geliştirilmiş olan Google Play Oyunlar uygulamasını ücretsiz olarak cihazınıza yükleyebilirsiniz. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan uygulama sayesinde yeni çıkan Android oyunlarından haberdar olabileceğiniz gibi oyunlar hakkında bilgi alabilir, cihazınızda yüklü olan oyunları kontrol ve takip edebilirsiniz. Adeta bir sosyal medya platformu gibi çalışan uygulama ile ayrıca arkadaşlarınızın oynadığı oyunları görebilir ve hoşunuza gidebilecek oyun tavsiyelerini de uygulama üzerinden alabilirsiniz.

 

17.Trendyol

Trendyol

Trendyol.com androıd uygulaması ile zaman ve mekan kısıtlaması yaşamadan %90 ' a varan indirimlerle alışverişleriniz artık daha keyifli. Gelişmiş ürün sayfası ve filtreleme özelliğiyle aradığınız ürünleri kolayca bulabileceksiniz. Trendyol.com ile ertesi gün satışa sunulacak olan ürünleri bir gün önce akşam saat 21:00 de öğrenebilme imkanı sunan bu program sayesinde indirimli ürünlere tükenmeden sahip olabileceksiniz.

 

18.fizy Müzik & Video

fizy

Türkiye'nin en popüler uygulaması olan fizy Müzik Video uygulamasına merhaba de. Fizy, uygulaması internet üzerinden milyonlarca şarkıya ulaşmanızı ve dinlemenizi sağlamaktadır. Uygulama sizlere ücretsiz olarak sunulmaktadır ve sadece İOS tabanlı cihazlarda çalışmaktadır. Ayrıca uygulamayı kullanabilmeniz için internet bağlantınızın olması gerekmektedir.

 

19.Azar-Görüntülü Sohbet

azar uygulaması

Android işletim sistemli tablet ve telefonlarınıza ücretsiz indirebileceğiniz Azar, dünyanın dört bir yanından kişilerle görüntülü sohbet edebileceğiniz bir uygulamadır. Uygulama ile sohbet ettiğiniz kişilerin gerçek olup olmadığı şüphesini yaşamayacaksınız. Parmak ile kaydırarak rastgele kişilerin görüntülerinin ekrana yansıyacağı uygulama ile dünyanın dört bir yanından insanlarla tanışma ve arkadaşlık kurma imkanına sahip olacaksınız. Görüntülü konuştuğunuz kişilerin yüz ifadelerini göreceğiniz için, kişilerin tepkilerini ölçmekte sıkıntı yaşamayacaksınız.

 

20.MeMoo Müzik İndir İndirme

 

Memoo Muzik İndir İndirme

olan MeMoo Müzik ile istediğiniz müzikleri kolayca dinleyin ve indirin.





PAYLAŞ