Play Store Kullanıcı Arayüzünü Güncelledi! - Haberler - indir.com

Play Store Kullanıcı Arayüzünü Güncelledi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-11 09:12:33
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Teknoloji

Google'ın resmi uygulama mağazası olan Play Store'un ufakta olsa kullanıcı arayüzü güncelleme yaptığını duyurdu. Aşamalı olarak android cihazlara gönderilmeye başlanmış olan yeni arayüz ile birlikte gruplandırılan kategoriler yerini daha düzenli bir kategoriye bıraktı.

Play Store uygulaması farklı ve çeşitli kategorilere ayrılmış menüler arasında ve arayüz içinde gezinmeyi oldukça kolaylaştıran bir başka kullanıcı arayüzü güncellemesi yaptı. Önceki kullanıcı arayüzü, Play Store'un ana kategorilerini yani "Uygulamalar ve Oyunlar" ve "Filmler, Kitaplar ve Gazetelik" olarak gruplara ayırmışlardı fakat yeni gelen güncelleme ile bu kategoriler gruplandırılmamış olarak kullanıcılara sunuluyor.

Yeni güncelleme ile gelmiş olan kullanıcı arayüzünün kademeli olarak yapılacağını ve Android cihazınıza ulaşmasının biraz daha zaman alabileceğini duyuralım. Yeni güncellemeyi manuel olarak kontrol etmek i,çin Play Store uygulamasını açtık dan sonra sol köşedeki hamburger menüye dokunun. Daha sonrasında ise ayarlar bölümüne giriş yapıp "Play Store Sürümü" seçeneği ile uygulamanın güncelleştirme kontrolünü etmesini sağlayabilirsiniz. Yeni sürüm gelmiş ise "Play Store Güncel" mesajını alabilirsiniz.





PAYLAŞ