Platform Bulmaca Oyunu: Puzzle to the Center of the Earth (Video) - Haberler - indir.com

Platform Bulmaca Oyunu: Puzzle to the Center of the Earth (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Foursakenmedia tarafından mobil cihazlar için geliştirilmiş Puzzle to the Center of the Earth, bulmaca ve platform oyun dinamiklerinin bir araya getirildiği bağımlılık yapıcı bir bulmaca oyunudur.

Birbirinden renkli blokların yer aldığı oyunda amacınız; elinde blok silici bir cihaz bulunan madenciye benzer karakteri kontrol ederek, karşınıza çıkan aynı renkteki sıralı blokları yok ederek, kendinize yol açmak ve bu yolu kullanarak yerçekirdeğine ulaşmaya çalışmak olacak.

Puzzle to the Center of the Earth

Sürekli olarak yeni ekipmanlara ve yeni stratejilere ihtiyaç duyacağınız oyunda 80'den fazla bölüm bulunduğu gibi ilerledikçe daha zor bir oynanış sizleri bekliyor. Ayrıca ilerleme esnasında karşınıza çıkan hazine kutularını da toplamanız gereken oyunda bunları kullanarak her türlü zorluğun üstesinden gelebilirsiniz.

Tek elle rahatlıkla oynayabileceğiniz ve ücretsiz olarak sunulan Puzzle to the Center of the Earth adlı oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Puzzle to the Center of Earth Tanıtım Videosu


PAYLAŞ