Piyasanın En İyi Kamerası iPhone 8 Ailesi Oldu - Haberler - indir.com

Piyasanın En İyi Kamerası iPhone 8 Ailesi Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-23 12:00:14
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple'ın yeni akıllı telefon serisi olan iPhone 8 ailesi yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. Akıllı telefon modellerinin kamera yeteneklerini inceleyen servis olan DxOMark tarafından açıklanan göre listenin yeni zirvesi iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri oldu. Birinci sıraya baktığımızda daha büyük model iPhone 8 Plus yer alırken hemen arkasında ise kardeş model iPhone 8 yer alıyor. Yeni kamera ve çeşitli sensör iyileştirmelerinin yanı sıra yeni özellikler eklenen iPhone 8'in bu kamerası test sonuçlarına göre 92 puan aldı. Çift kameralı diğer versiyon iPhone 8 Plus cihazı ise 94 puan ile ilk sırada yer alıyor.

DxOMark servisi tarafından yapılan açıklamada ise iPhone 8 Plus modelinin fotoğraf kalitesi noktasında bugüne kadar test edilmiş en iyi akıllı telefon olduğu ifade ediliyor. iPhone 8 Plus cihazı video kalitesi noktasında ise zirvede HTC U11 modeliyle beraber yer alıyor.  DxOMark analistleri tarafından iPhone 8 kamerası hakkında açıklanana göre doğru renkleri ve zengin detaylar noktasında cihazın kamera performansının 'çarpıcı' olarak nitelendiriliyor. Ayrıca DxOMark testlerine göre yeni iPhone 8 ailesinin iPhone 7 serisine göre HDR kalitesi noktasında da bir hayli artış sağladığı gözüküyor.

Her iki iPhone 8 cihazının düşük ışık performansı noktasında ise DxOmark tarafından geçer not alıyor. Görüntü sinyal işlemcisi tarafında ise iPhone 8 Plus'ın iki kameralı sistemi ile önemli ölçüde gelişim sağladığı belirtiliyor. Bakalım kullanıcı deneyimi olarak her iki cihaz nasıl bir kamera performansı sergileyecek göreceğiz.





PAYLAŞ