Pixel 2 telefonunuzun basit sorunları, Google Asistan tarafından çözülüyor - Haberler - indir.com

Pixel 2 telefonunuzun basit sorunları, Google Asistan tarafından çözülüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-20 22:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Yaz aylarında adı sıkça duyulan Google'ın son akıllı telefonu Pixel 2'nin Eylül ya da Ekim ayında geleceği biliniyordu ve Google yaklaşık bir ay önce cihazı teknoloji dünyasına sundu. Genel olarak kullanıcılarını memnun etmeyi başaran Google Pixel 2, farklı teknolojileriyle de dikkatleri üzerine toplamayı başaran bir cihaz olmuştu. Google Pixel 2'yi diğerlerinden ayıran o özelliklerden biri daha ortaya çıktı. Google Asistan, kullanıcıların Siri gibi Android cihazlardaki en büyük yardımcısı. Son edinilen bilgiye göre, Uygulama kullanıcılarına oldukça hoşa gidecek bir özellik daha sunuyor.  Google Asistan, kamera, bluetooth ve batarya gibi cihazınızda var olan küçük sorunlara çözüm üretebiliyor.

Google, asistanı Google Asistan'la, özellile yurt dışında Siri'ye rakip olmayı başarmıştı. Google'ın, ilk çıktığı zamandan oldukça gelişen asistanı Google Asistan'ın, Android Police'in Pixel 2 üzerinde yaptığı araştırmalarda, Pixel 2'de bataryadan, kameradan kaynaklanan sorunları çözmeye çalıştığı öğrenildi. Eğer ki cihazınızda ciddi anlamda bir problem yoksa, pixel 2'niz bozuk değilse, bu çözümler işe yarayabiliyor. Google Asistan tarafından düzeltilebilen sorunlar daha çok, yazılımdan kaynaklanan anlık ufak tefek problemler oluyor. Google Asistan, sorunu çözüp, Google Support'a bildirim gönderme işlemini de yapabiliyor. Bu da kullanıcının bir şey yapmasına gerek bırakmıyor.

Google Asistan'ın sorunu çözmesini isterseniz, örneğin 'kameramda sorun var' demeniz yeterli oluyor. Google Asistan komutu alır almaz, sorunun neyden kaynaklandığını bulmaya çalışıyor. Sorunu kendisi çözemediği takdirde, arıza kaydı alarak Google Support'a bildiriyor. Bu özelliğin, Pixel 2 telefonlarına özel olarak kalacağı düşünülüyor.





PAYLAŞ