Phantaruk'tan Çıkış Videosu Yayınlandı - Haberler - indir.com

Phantaruk'tan Çıkış Videosu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-25 09:23:52
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Polyslash tarafından geliştirilen FPS korku oyunu Phantaruk, oyuncuları oldukça heyecanlandıracak ve biraz da korkutacak bir çıkış videosu yayınladı.

Polyslash'in geliştirdiği, birinci şahıs bakış açısı ile oynanan korku oyunu Phantaruk'un çıkacağına dair haberler önceki senelerde duyurulmuş ve bir de geçen yıl video yayınlanmıştı. Bu video ile korku oyunu sevenlerin ilgisini çekmeyi başaran oyunda gizliliğinizi koruyarak hayatta kalmaya çalışacaksınız. Korku dolu bir hayatta kalma mücadelesi verilecek oyunun, korku oyunları dünyasında ilgi göreceği çıkan videoya gösterilen ilgiyle belli olmuştu. Bu oyunda gizlilik kelimesi sizin için büyük önem taşıyacak. Aksi takdirde hayatta kalmanız çok zor olacak.

Korku oyunu severlerin arşivlerinde yer açması gerekecek. Polyslash tarafından geliştirilen Phantaruk, tüm korku  oyunu sevenlerin ilgisini çekecek düzeyde bir oyun. Oyunda, gece görüşü kamerasına sahip olacaksınız. El feneriniz olacak ve bunu açık tutabilmeniz için oyun içerisinde pil aramanız gerekecek. Oyunda zehirli maddeler mevcut. Bu maddelerin vücudunuza nasıl etki ettiğini nabzınızı dinleyerek anlayacaksınız. Etkisinden kurtulabilmek içinse, şırıngalar aramanız gerekecek. Oyunu oynarken bir yandan da nabzınızı dinlemeyi unutmamanız gerekiyor. Aksi takdirde ölebilirsiniz.  Bu heyecan ve korku dolu serüvenin, oyuncular tarafından ilgi görmesi bekleniyor. Oyundaki düşmanlarınız sizin hareketlerinize göre hareket edecekler. Bu da gerilimi her saniye yüksek tutacak.

16 Ağustos itibariyle satışa sunulan oyun için gereksinimler şu şekilde;

Önerilen:

İşletim Sistemi: Win Vista 32

İşlemci: Core 2 Duo E4400 2.0GHz

Ekran kartı: GeForce GTS 250

RAM: 2 GB

Sabit disk alanı: 6 GB

Minimum:

İşletim Sistemi: Win 7 64

İşlemci: Core i5

Ekran kartı: GeForce GTX 550 Ti

RAM: 4 GB

Sabit disk alanı: 6 GB

 





PAYLAŞ