PES 2019'da yer alan 7 lisanslı lig açıklandı - Haberler - indir.com

PES 2019'da yer alan 7 lisanslı lig açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-31 12:22:29
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Her yıl futbol oyunu tutkunlarının merakla beklediği PES serisi, bu yıl da yeni oyunuyla merakla takip ediliyor. Serinin bu yıl çıkacak olan yeni oyunu PES 2019'a dair yavaş yavaş merak edilen bilgiler açığa çıkıyor. Geçtiğimiz haftalarda Konami tarafından yapılan açıklamada, oyunun resmi tanıtım tarihi açıklanmıştı. Bununla beraber, tanıtım tarihinden önce lisanlı olarak hangi liglerin yer alacağı bilgisinin verileceği sözü verilmişti. Konami sözünü tuttu ve oyunda yer alacak 7 lisanslı ligi açıkladı. Türkiye'deki PES tutkunlarının bu anlamda merak ettiği Türkiye Ligi'nin yer alıp almayacağıydı.

PES 2019'da yer alacak 7 lisanslı lig arasında Türkiye Ligi yok!

Futbol oyunu tutkunlarının merakla beklediği 7 lisanlı ligin, hangileri olduğu kısa süre önce Konami tarafından paylaşıldı. Açıklanan 7 lig şu şekilde oldu; Belçika Jupiler Pro Lig, Danimarka Süper Ligi, Rusya Premier Ligi, Portekiz Süper Ligi, Arjantin Quilmes Clásica Süper Ligi ve İskoçya Premier Ligi.

Bilindiği üzere PES bu yıl Şampiyonlar Ligi lisansını kaybetmişti. Bu nedenle serinin bu yıl bir düşüşe geçmesi bekleniyordu. Fakat eklenen yeni ligler ve bu liglerle birlikte eklenecek olan stadyumların durumu dengeleyebileceği düşünülüyor. İlerleyen zamanlarda bu 7 ligin üzerine 2 ligin daha açıklanacağı söyleniyor. PES, FIFA'nın tersine ısrarla Türkiye liglerini oyuna eklemeyerek, Türkiye'de bulunan oyuncularından tepki topluyor ve oyuncularının büyük bir kısmını kaybediyor. Buna istinaden Türkiye Süper Lig'in PES 2019'a eklenme ihtimali hala varken, PES'in böyle bir adım atmayacağı merak ediliyor.





PAYLAŞ