PES 2019'da Avrupa Lisansını Göremeyeceğiz - Haberler - indir.com

PES 2019'da Avrupa Lisansını Göremeyeceğiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-20 16:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler oyun şirketi Konami'nin UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi lisanslarını kaybettiği açıklandı. Son yıllara baktığımızda PES ve FIFA arasındaki rekabette FIFA'nın üstünlüğü gözüküyor. Her iki serisinin de oyuncu kitlesi bulunurken bu yıl bir fark daha olacak. Konami cephesi UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi tarafları ile FIFA'ya bir üstünlük sergiliyordu. Ancak yeni gelen bilgilere göre Konami'nin lisans anlaşmalarını kaybettiği belli oldu.

FIFA'ya karşı lisans noktasında geride kalan Konami cephesi son olarak Avrupa Ligi lisanslarını da kaybettiğinin duyurusunu yaptı. Hem UEFA hemde Konami tarafından resmi açıklamalar yayınlandı ve Konami ile her iki lisans için de iyi ortaklık kurduklarını belirten UEFA son 10 senedir yapılan bu ortak çalışma için Konami'ye teşekkür edip ulusal futbol takımları konusunda çalışmalarını sürdüreceğini bellirtti.

Konami'nin marka ve iş geliştirmeden sorumlu ismi Jonas Lygaard ise lisans noktasında UEFA'nın gerçekleştirmiş olduğu bu açıklamayı doğruladı ve bu sene ile beraber ilgi odaklarını farklı alanlara yapacaklarını belirtti. FIFA karşısında bakalım PES'ın kaybetmiş olduğu bu lisanslar oyuncular tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz.





PAYLAŞ