PES 2018'in oynanış detayları paylaşıldı - Haberler - indir.com

PES 2018'in oynanış detayları paylaşıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-23 14:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz hafta içerisinde PES 2018'e dair yaşanan sızıntının üzerinden saatler sonra Konami, PES 2018'i resmi olarak oyun severlere müjdeledi. Oyun çıkış tarihiyle beraber futbol oyunu severlere duyuruldu. Bu duyurunun ardından tüm oyun tutkunları oyundaki ne gibi değişikliklerin olacağını merak etmeye başladılar. Oyunun tanıtım videosunun da, Haziran'da gerçekleşecek olan E3 2017 fuarında geleceği biliniyor. Bunun öncesinde Konami 7 başlık halinde oyunun oynanış detaylarını merak edenlerle paylaştı.

Yeni Modlar ve Özellikler: Rastgele Seçim Maçı PES 2018'le beraber geri dönüyor. Maç öncesi röportajlar ve soyunma odasından görseller yer alacak. Measter League'le oyuncular menajerlik heyecanını yaşayacak.

Sunum yenilikleri: Oyun planı ve myClub ekranlarına gerçek oyuncuların fotoğraflarının eklenmesiyle beraber, oyunun arayüzü yeniden tasarlandı.

Geliştirilmiş Görsel Gerçekçilik: Gece maçlarında stadyum aydınlatmaları, gerçek stadyum hissini oyunculara yaşatacak ve aynı şekilde gündüz maçlarında da durum aynı olacak. Saha zeminleri ve futbolcu tünelleri gibi detaylar oyunda yer alacak. Real Capture sayesinde, gerçekliğin ön plana çıkacağı oyunda, futbolcuların animasyon sistemi yenilendi ve daha gerçekçi hale getirildi. Futbolcuların vücut yapılarına göre forma ve şort boylarında da değişiklik yapıldı.

Ustalık Gerektiren Oynanış: PES 2018'de oyunculara daha gerçekçi bir maç temposu sunulacak. Stratejik dripling, topun daha iyi kontrol edilmesini sağlayacak. Yeni Real Touch+ özelliği, top kontrolüne farklı bir boyut kazandıracak. Bu özellik sayesinde, top hareketinin bilinmezliğine göre, vücudunuzun farklı yerlerini kullanarak topu kontrol etmeye çalışacaksınız. Oyuna tek kişilik santra özelliği eklendi. Stratejik dripling, içinde bulunduğunuz duruma göre topu saklamanıza veya ayak çalımları atmanıza da olanak tanıyacak.

PES Ligi Entegrasyonu: myClub, Rasgele Seçim Maçı ve Çevrimiçi co-op gibi yeni modlar oyuna eklendi.

Çevrimiçi Co-Op: bu yeni mod sayesinde oyuncular arkadaşlarıyla da maç yapabilecekler.

PC Versiyonu: PC Steam versiyonunda yapılan değişikliklerle beraber grafik ve içerik anlamında iyileştirmeye gidildi.





PAYLAŞ