PES 2017'nin PC ve PS4 Karşılaştırma Videosu - Haberler - indir.com

PES 2017'nin PC ve PS4 Karşılaştırma Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-31 13:27:28
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Pes 2017'nin çıkış tarihine sayılı günler kalmışken, oyunun bekleyenleri için yeni bir video geldi. Merak edenlere Pes 17'nin PC ve PS 4'teki grafik karşılaştırmasının yapıldığı bir video yayınlandı.

Sonbaharda çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında, özellikle futbol oyunları tutkunlarının en çok beklediği oyunlardan birisi de Pes 17. Pes 2017'de çıkışıyla beraber en çok satacağı düşünülen oyunlardan bir tanesi. Birçok kullanıcı daha şimdiden ön sipariş kaydını yaptırıp, Ekim ayını sabırsızlıkla beklemeye başladı bile. Pes 17'de sabırsız oyuncuları için, sürekli görseller ve oyun içi videolar yayınlayarak, biraz daha sabredebilmeleri için imkan sağlıyor. Yayınlanan o videolara bir yenisi daha eklendi. Pes 17'nin PC ve PS 4'teki grafiklerinin karşılaştırıldığı bir video oyuncularla buluşturuldu.

En çok oynanan ve beğenilen futbol oyunları arasında, en önde gelenlerden biri olan Pes 17, oyuncular için bir video daha yayınladı. Son yıllarda ne kadar liderliğini Fifa'ya kaptırmış olmasa da, Pes kullanıcıları da hatrı sayılır oranda varlar. Yapmış olduğu lisans anlaşmalarıyla da, Pes 17'in çıkışını heyecanla bekleyenlerin sayısı oldukça fazla. Pes'te en çok dikkat çeken şeylerden birisi de, grafiklerde yapılan iyileştirmeler olmuştu. Bu değişiklikleri, daha önce yayınlanan video ve görsellerden fark etmek mümkündü. Buna ilişkin olarak, oyuncular PC ve PS 4 konsolları arasındaki grafik farklarını merak etmeye başladılar. İşte bu merak konusu, oyuncular için bu karşılaştırmanın yapıldığı bir videonun yayınlanmasına neden oldu. Videodan anlaşıldığı üzere, Pes 17'yi PS 4'te oynayacak olanlar PC'de oynayanlara göre daha şanslı olacak gibi görünüyor. PC'deki grafiklerle, PS 4'tekiler yan yana geldiğinde, PC'nin bu konuda geride kaldığını söylemek mümkün. Konami, konuya ilişkin olarak, PC kullanıcılarından tepki görebilir. Videoya göz atmak isteyenler için, link aşağıdadır.





PAYLAŞ