Periscope uzun zamandır beklenen bir özelliğe kavuşuyor! - Haberler - indir.com

Periscope uzun zamandır beklenen bir özelliğe kavuşuyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-04 11:32:08
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Uygulama

Canlı yayın video uygulaması Periscope, yeni bir güncellemeyle pek çok kullanıcının merakla beklediği özelliğe kavuştu. Yeni güncellenen Periscope, kullanıcıların merakla beklediği bir özelliğe daha kavuştu. Günümüzün en popüler uygulamalarından olan Periscope, her geçen gün kullanıcı sayısını arttırıyor. Yeni özelliklerle güncellenen Periscope, geçtiğimiz günlerde yatay yayın desteğine kavuşmuşken şimdi ise uzun zamandır beklenen bir özelliğe daha kavuştu.

Periscope artık ileri geri sarma özelliğine sahip!

Geçtiğimiz günlerde yatay yayın özelliğine kavuşan Periscope, şimdi ise kullanıcıların şikayetçi olduğu bir özelliğe daha kavuştu. Bildiğiniz gibi Periscope üzerinde canlı yayınları daha sonradan tekrar izlemek mümkündü. Ancak bu yayında ileri geri sarma yapılamıyordu ve kullanıcılar bu durumdan hiç memnun değildi.

Kullanıcıların isteklerini yerine getiren popüler uygulama Periscope, artık yayın tekrarlarını izlerken ileri geri sarma özelliğini yeni güncellemeyle beraber kullanıcılarına sunuyor. Android platformunda güncelleme dağıtılmaya başlanmışken iOS tarafında ise bu özellik önümüzdeki hafta itibariyle dağıtılmaya başlanacak.

Telefonunuza gelen son güncellemeyi yüklediğiniz zaman bu özelliği kullanmak içinse herhangi ek bir işlem yapmanıza gerek yok. Tekrarını izlemek istediğiniz yayını açtığınızda parmağınızı ekrana basılı tutmak bu özelliği kullanmak için yeterli olacaktır.

Periscope da yenilikler bununla kalmıyor. Yeni özellikler üzerinde çalışmalar devam ediyor. Bu özelliklerden biri de 360 derce videolarla canlı yayın yapabilme imkanı sunulması. Periscope kullanıcıları şimdiden heyecanlı diyebiliriz.

Periscope, kısa bir süre sonra alacağı güncelleme ile 360 derece videolarla canlı yayın yapmayı mümkün hale getirecek. İzleyiciler de telefonlarını çevirerek videoyu farklı açılardan seyredebilecekler.

Periscope'un 360 derece video yayınlarını şimdilik çok az kişi test edebiliyor. 360 derece canlı yayın imkanının ilerleyen zamanlarda daha geniş kullanıcı sunulması bekleniyor. 





PAYLAŞ