Pegasus, iPad Uygulamasını Yayınladı - Haberler - indir.com

Pegasus, iPad Uygulamasını Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Pegasus Hava Yolları, yeni nesil tasarım anlayışı ve güncel teknolojilerle geliştirdiği Pegasus Airlines Mobile adlı iPad uygulamasını App Store'da indirmeye sundu.

Mobil dünyadaki varlığını genişleten Pegasus, bu yılın başında yayına aldığı iPhone ve Android uygulamalarının ardından sunduğu iPad uygulamasıyla kullanıcılara, yurt içi ve yurt dışında bulunan uçuş noktalarına yapacakları seyahat planlama süreçlerinde kolaylık sağlamayı amaçlıyor.

Pegasus iPad Uygulaması

Hem telefon hem de tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz uygulama; 3D Secure ödeme özelliğiyle güvenli bir şekilde bilet satın almanıza, uçuş ihtiyaçlarınıza uygun yemek, koltuk gibi ek ürünlerle hizmetleri satın alarak dilediğiniz gibi şekillendirmenize ve uçuşlardan 72 saat önce başlayan online check-in işlemlerinizi yapmanıza imkan tanıyor.

Pegasus'un yeni iPad uygulaması, bildirim özelliğiyle yeni hizmet ve kampanyalardan anında haberdar olmanızı sağlıyor. Ayrıca uygulama aracılığıyla Pegasus Plus'a hızlı bir şekilde üye olabilir ve kolay yoldan UçuşPuan kazanabilirsiniz. 

Android, iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Pegasus Airlines Mobile'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ