PayPal.Me; PayPal'ın Hızlı Para Transferi Servisi - Haberler - indir.com

PayPal.Me; PayPal'ın Hızlı Para Transferi Servisi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-02 16:00:34
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Popüler mobil ödeme sitemi PayPal, kullanıcıların birbirlerine kolayca para transfer etmelerini sağlayan yeni Paypal.Me servisini kullanıma sundu. Bu servis sayesinde kullanıcılar PayPal'ı hızlı para aktarma işlemlerinde de kullanabilecekler.

Milyonlarca kişiye kredi kartı bilgilerini girmeden mobil cihazları üzerinden ödeme kolaylığı sunan Paypal'da daha önce ödeme sırasında e-posta adresi girilmesi gerekiyordu. Ancak yeni Paypal.Me servisi sayesinde e-postaya gerek kalmadan ödeme yapmanız mümkün hale geliyor. 

PayPal.Me

Bu servisten yararlanmanız için bir PayPal hesabınız olması gerekiyor. Ardından PayPal.Me/Adınız veya adınız yerine herhangi bir isim ile bağlantı adresi alabiliyorsunuz. Para gönderme veya alma işlemi sırasında ilgili kişilerle bu linki e-posta, Whatsapp uygulaması, mesaj ya da sosyal medyadan paylaşabiliyorsunuz.

Şuan dünya üzerinde online alışveriş dışında ABD, Almanya, Fransa, İtalya ve Türkiye'nin olduğu 18 ülkede kullanılmaya başlanan Paypal.Me, güvenli ve zahmetsiz bir şekilde bireysel ödemeleri yapabilecek. Türkiye'deki kullanıcıları için de Türkçe dil desteği ile kullanıma sunuldu.





PAYLAŞ